Forest Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Może ktoś będzie zainteresowany W związku z budową nowego salonu samochodowego BMW ogłaszamy nabór pracowników. Wymagane doświadczenie. Gwarantujemy wysokie wynagrodzenie. Podania można przesyłać na adres e-mail: d.janik@citroen.lubin.pl tel.: (76) 746 54 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a jakie stanowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wymagane doświadczenie. - umiem spalić laka - jak jest czym... - bokiem też polecę... - samochody do e36 (nie wliczając e39/e38 )też mam ogarnięte ... jak dadzą piątaka to na weekendy mogę wpadać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiv Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 tazuni widzę ze nawet się ceni. Piątak piątakowi nie równy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a ja umiem pisać na maszynie ja chcę do biura happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Za daleko kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a ma - umiem spalić laka - jak jest czym... - bokiem też polecę... - samochody do e36 (nie wliczając e39/e38 )też mam ogarnięte ... ja i spale i polecę bokiem nawet jak nie ma czym......... mają kierowce testowego :?: :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Umiem kątówką bieżniki nacinać w slickach - będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Potrafię wymusić okup, ściągnąć haracz, j...ć ze łba Pomijam fakt brawurowej jazdy samochodem czinqueczento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 lapie owady na boczne szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 zauważyłem że Inchape z karkonoskiej zniknął, może się przenoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Przenieśli się nieco wcześniej tuż przed pętle "Krzyki" na czas budowy nowego salonu/serwisu. Takie ulotki były dostępne jak u nich byłem 2 tygodnie temu i wczoraj w nocy przejeżdżałem koło pętli i są już przeniesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 a to dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Będa burzyc stary salon i budowac nowy wiec pewnie rok zleci... a na zastepczym miejscu maja cieeeżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a po co tamten burza? nie mogli rozbudowac czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a po co tamten burza? nie mogli rozbudowac czy cos? Standartów EU nie spełniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi