Siwy86 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam, Mam do sprzedania BMW e34 535i rok produkcji 1990, diamantschwarz metallic, zderzaki bbs (rarytas) Silnik: zrobione: kąty na zaworach, planowana głowica, porting układu ssącego i wydechowego, samochód ma oryginalny przebieg 180 tys (nigdy nie jeżdzony na gazie). Silnik zalany olejem Motul 15w50 300V pełnym syntetykiem. Karoseria: brak korozji, cały żywot garażowany, zimą nie jezdzony. Oryginalny lakier, nigdy nie bity jedynie tylna klapa była malowana. Zawieszenie: gwintowane na sprężynach FK i amortyzatorach billstein b6, Felgi: OZ Racing Futura o szerokości przód 9" tył 10,5", rant przód 2,5" tył 3" po kompletnej renowacji składane na nowych rantach. Wnętrze: szare w skórze ze sportsitze (kubełkowe fotele z m5), elektryczne szyby w oryginale był automat teraz manual (getrag) i most ze szpera 50% black hella przód i tył, xenon 6000K. Dodaje kilka ciekawych rzeczy Cena 11000zł Telefon do mnie 503 012 709 Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ma klime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Silnik zalany olejem Motul 15w50 300V pełnym syntetykiem. Chyba pełnym minerałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ma klime? Chyba pełnym minerałem..... Koleś był tu raptem 6 minut by wrzucić ogłoszenie, nie sądzę by więcej się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chyba pełnym minerałem..... pewny jesteś :?: http://www.motul-oleje.pl/product/index-id-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi