Grzechu Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Witam Wszystkich. Mam pytanie czy ma ktos z kolegow do sprzedania plyte do nawigaci do E46 z mapa polski. ??? ja posiadam tylko i wylacznie zachodnia europe. A skoro juz jest to czemu jej nie wykorzysacpytanie_bmw Edytowane 12 Lipca 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Hej. Nie sprzedam , ale jak chcesz to zgram Ci BMW HIGH 2011. Napisz tylko czy masz Mk4 (czytnik z napisem dvd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Hej. Nie sprzedam , ale jak chcesz to zgram Ci BMW HIGH 2011. Napisz tylko czy masz Mk4 (czytnik z napisem dvd). Tak Jaro. Jest Mk4. Dzieki wielkie <browarek> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Spoko. Zgram Ci ją i na najbliższym spocie będzie na Ciebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dodatkowo, jak chcesz to mam softa spolszczającego z fajnym logo startowym m-power 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Jaro super by bylo. Tylko czy jest to skomplikowane zeby wgrac bo niewiem czy sam sobie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Dziekuje. Podziękuj koledze wciskając ikonkę z kciukiem "Dziękuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Jaro super by bylo. Tylko czy jest to skomplikowane zeby wgrac bo niewiem czy sam sobie poradze Nie no to jest proste. Jak się spotkamy na spocie, to zrobimy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Jaro obecnie przebywam za granica 4500km od ukochanego kraju. Mysle ze we wrzesniu wroce wiec wtedy sie widzimy na pierwszym spocie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ok. Nie ma problemu. Jak będziesz chciał to Ci mogę ją podesłać, jak nie będziesz mógł się pojawić. To gdzie Cię wywiało tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Jaro pracuje w MONie. Wyslali mnie na "wczasy" do Afganistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 He, he. No to spoko. A więc jak będziesz w kraju to daj znać. Albo spotkamy się na jakimś spocie, albo po prostu zrobimy jakiegoś najta A jak nie to wyślę Ci pocztą z instrukcją co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam jaro. Wszystko chodzi jak malinka. Moja zona mowi ze dziecko by sobie z tym poradzilo Jakos trudno mi w to uwierzyc hehhe Jest bardzo zadowolona bardzo duzo drog fotoradary i te logo ///M robi swietna robote. Jeszcze raz wielkie dzieki jestem Twoim dluznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Cieszy mnie to, że się podoba Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jaro czy płytki od Ciebie można skopiowac, ponieważ szwagier ma tez MK4 /???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Jaro czy płytki od Ciebie można skopiowac, ponieważ szwagier ma tez MK4 /???? skopiować możesz, przecież nie mogę Ci tego zabronić ale prosiłbym o nie rozdawanie jej wszystkim chętnym spotkanym na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Masz to jak w banku. Dlatego pytam o pozwolenie . prohibition on copying Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi