Młoda Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Seba mógłby wpasc na grillka do Was, ale ewentualnie po urodzinach Krzysiaczka ( to pierwsze urodzinki, wiec najwazniejsze:) ) Ja niestety zostanę z maluchem w domciu.Urodzinki zaczynamy ok 13 - 14. Myślę że dłuzej niz dwie trzy godziny nie beda trwały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Z grillem to myslę, ze najwcześniej o 18 byśmy startowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ja w piatek odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 piątek to lipa jest chłopy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 UUuuu 13 sierpień to impreza urodzinowa Krzysia :) to Krzyś z 13 sierpnia jest ???:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie z 25, ale akuratnie mamy urlop i wszystkim cioteczkom odpowiada 13 sierpien. Trzeba było się dograc z terminem, czas urlopowy i połowa wyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Dobra to nie ma co kombinować z terminem. Oficjalnie zostaje SOBOTA 13 SIERPNIA! Jak komuś nie pasuje to trudno ale wg mnie to lepszy termin, bo sporo osób w piątek pracuje. Jeszcze tylko potem dogadamy się czy każdy we własnym zakresie przynosi co chce na grilla czy robimy zrzutę i kupujemy coś wspólnie. Alkohol we własnym zakresie na pewno, bo sporo osób będzie kierowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Lista na spocie w Ścinawie: 1. jokeymiras 2. cindy&rush (jak bedzie pogoda) 3. mariusz13 4. Karol ZOSTAJE OFICJALNIE SOBOTA (13 SIERPNIA) I JUŻ NIE KOMBINUJĘ ZE ZMIANĄ TERMINU! Także wpisywać się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 W takiem razie mnie też nie będzie bo jeszcze na urlopie w Mielnie będę imprezował ale udanego grilka życzę, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 ja odpadam bo wiadomo auto po dzwonie zygmunta nie zrobie do 13 chociaz moze mnie ktos wezmie moze do lubina sie dostane i z rushem dam rade ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 coś frekfencja słaba niech jeszcze odra wyleje jak ostatnio i lipton całkiem będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 No coś słabo Na bmw-sport tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jak narazie pogoda na sobotę to bezchmurnie i 24 stopnie ale nie ma co do końca wierzyć długoterminowym przypuszczeniom Z bmw-sport ok. 5-6 samochodów będzie, w tym ekipa z Oświęcimia i Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 taki jakis termin sredni wybrales KaroleK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie trzeba to odwołać z kilku ważnych powodów... 1. Nad Odrą w miejscu, gdzie mielibyśmy siedzieć jest całkiem spore błoto i nie da rady praktycznie chodzić nie brudząc się przy tym.. 2. Komarów tyle, że max 1h wysiedzielibyśmy. 3. Liczyłem na większe zainteresowanie a tak to w sumie nie opłaca mi się wykorzystywać w pracy dnia wolnego... Jakby było z 10-15 osób to już co innego a tak z bmw-sport sporo było chętnych a jak przyszło co do czego to praktycznie 2 osoby potwierdziły przyjazd... Tutaj 3 osoby.. Także może pomyślimy kiedyś nad innym terminem, bo w sobotę po prostu nie widzę sensu... A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi