Krzysiek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Pierwszy oficialny spot Maxbimmer Klub Odbedzie sie w niedziele 23.10 o godzinie 20 pod Mostem milenijnym na parkingu przy hali orbita! Obecnosc obowiazkowa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 I jakie wrazenia po? Nie to zebysmy byli fanami wyscigow, ale Pierwszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 drugi, spocik fajny czekam na fotorelacje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Kurde zalapałem sie chyba jeszcze na podium No to jak juz mam 3-cie miejsce zaklepane to moge napisac spot jak na I-szy raz moim zdaniem wypadł całkiem niezle , ustalislismy mniej wiecej jak to dalej widzimy i w jakim kierunku ma to zmierzac ..... nie pozostaje nic innego jak tylko wprowadzic to w zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ja , tez jestem pod wrazeniem, nawet nie myslalem, ze mamy takich fajnych klubowiczow! Do dzisiaj tak srednio wierzylem, ze cos z tego bedzie! Spodziewalem sie ludzi, takich jak opisywal ich Mordulec (palenie gum, wyscigi itp) a tu sami porzadni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ja równiez jestem pod wrażeniem ludzi którzy przyjechali na ten spot i zgadzam się w pełni z Mordulcem , bądzmy ludzmi , nie bydłem. Może nie byliśmy zbyt rozmowni i tylko kjpp , Mordulec i NICKOS mieli coś do powiedzenia , ale to był 1-szy spot i na pewno nie znamy się jeszcze zbyt dobrze. Co do fotek to niestety panowie , nie nadają się do publikacji , poprostu wyszły beznadziejnie , ale każdemu prześlę jeśli chce , wrzućcie mi tylko swoje maile na gg 6992466 , cyfrówke miałem jakotaką , ale ze mnie taki fotograf , że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Pershing wklejaj , jak wyszło tak wyszło ale to pamiatka zawsze z 1-szego historycznego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 mowi sie trudno to kłade sie spać, ale zaryzyjuj i wrzuć te fotki, moze akurat nie bedą takie złe :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Przesli je na kontakt@maxbimmer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ja wyslalem swoje foty ale powiem szczerze ze tez fatalnie wyszły No ale moze KJPP cos z tego wymodzi i wrzuci na forum albo stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Nie jest tak najgorzej! Miniaturki wyszly bardzo ladnie :wink: http://www.maxbimmer.pl/galeria/pierwszy_spot/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No to fotki Mordulca , moje będą jutro bo mam problem z netem i teraz lącze się na chwile przez modem , ale są dużo gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Fotki nie sa celem naszych spotkan! I so jakie sa! Nastepnym razem bedzie lepiej! Jak bedziemy chcieli miec ladne fotki to musimy sie spotkac w ladny sloneczny dzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Dokladnie bo nastepnym razem krecimy klipa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 hej według mnie pierwszy oficjalny spot uważam za udany, mniej więcej wiemy do czego dążymy, dzięki za spotkanko i do następnego razu pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 jak dla mnie było spoko, jak na pierwszy raz :shock: nie mam neta w domu i dlatego medale nie dla mnie , hahahaha :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 zajefajniście było, jeszcze raz dzieki za podwiezienie Piotr. a kiedy kolejny spot? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Sa jakies fotki, bo mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 fotki tutaj http://www.maxbimmer.pl/galeria/pierwszy_spot/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Chyba brakowalo wam profesjonalnego fotografa ze statywem, czyli mnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 :mrgreen: Mordulec robił fotki, nie wiem czy coś pił czy jak to było :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 właśnie nie pił :? bo ręce mu się trzęsły, delirium jakieś pewnie :lol: ale fotki i tak zajefajne , thanks all :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Przy takim oświetleniu niestety ciężko zrobić dobre foty , tu chyba jedyne 2 moje na których jeszcze coś widać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dokładnie , bez statywu i przy takim oswietleniu jak bylo to i tak cud ze cos widac na tych fotach :lol: bynajmniej nie ma to nic wspolnego z delirium itp :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 dla mnie spot bomba podobało mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi