hurricaneQ Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam, jakiś czas temu zorientowałem się, że w mojej bawareczce nie ma w baku pompy paliwa, odezwałem się do pierwszego właściciela od sprowadzenia jej z Niemiec i on twierdzi że brakowało jej już jak ją sprowadzał Myśle że powinnienem sobie taką sprawić? Mój mechanik mówił, że tych pomp jest mnóstwo i mogę kupić złą, więc chciałem się tutaj poradzić Jak to działa że tyle czasu jej nie ma, a bawarka jeździ? Czy kupić takową? I jaką najlepiej wybrać? PS. Niedawno padła mi pompa wtryskowa, czy to przez to że musiała sama 'ciągnąć' paliwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 witaj! z tego co wiem to pompka powinna podawać paliwo (on)przez pół minuty!!!od przekręcenia stacyjki w poz 2!! po odpaleniu powinna się wyłączyć ! i pompa wtryskowa sama powinna ciągnąc już paliwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi