hall Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Siemka Przypadkiem trafiłem na taki filmik i zaciekawił mnie pomysł na światła stop. Moje pytanie jest takie , próbował ktoś już zrobić ze świateł pozycyjnych jednocześnie światła stop a jeśli nie to macie może jakiś pomysł jak to połączyć tak jak na filmiku by wszystko dobrze śmigało. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 nie wiem jak w e36,ale takie konfiguacje robi się NCS(poczytaj tłumaczenia plików beavera).w zależności,jaki mamy moduł świateł,można poustawiać cuda,nie potrzeba nic kombinować,tylko komp i aktywacja funkcji(jeszcze nigdy nie próbowełem takich cudów,ale chyba sie pobawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 nie sądzę aby można tak było przeprogramować w e36 jak w e39 ale może się myle gdyby nawet nie to najmniej inteligentny elektryk potrafi to zrobić w miejsce pozycyjnych wrzucasz żarówkę dwuwłuknową oczywiście trzeba by troszkę udoskonalić gniazdo żarówki na dwa oddzielne plusy jedno włukno zostawiasz dalej dla pozycyjnych drugie podpinasz pod światło stop i po zabawie o ile dobrze pamiętam coś podobnie miałem w toyce celice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Trzeba będzie coś popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 robili tak moi kumple za starych dobeych czasów w golfach mkII i mkIII, efekt był taki, że było po prostu inaczej, ani plus, ani minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nic wielkiego jest to zrobić, właśnie w MK2 golf to robiłem. Efekt- jesteś "inny" niż reszta e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To jak nic wielkiego to dajcie jakieś wskazówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi