piotrunio89 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 witam,słuchajcie jestem przed kupnem nowych wahaczy do swojej e34 i niestety nie wiem jakiej firmy kupić bo jest ich sporo i chce żeby dłużej pochodziły wiadomo polskie drogi jakie są.jakiej firmy byście mi radzili kupić - Dachstein,Maxgear,Teknorot,Hart,Lemforder itp... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja wybierałbym między meyle hd, a lemforderem. Jakościowo będą napewno najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie leć w bezsensowne koszta , dla dziur w naszych pięknych polskich drogach nie ma to kompletnie znaczenia co założysz i jak się wpakujesz w jakiś krater to rozwalisz tak samo Lemfordera , Meyle jak również zwykłego chińczyka ..... odpowiedź jest prosta wymieniaj cały komplet i bierz najtańszego Teknorota : http://allegro.pl/wahacz-wahacze-bmw-seria-5-e34-88-97r-nowy-stal-i1658417982.html Kupowałem w Smardzowie w Motohit i latam już na tym 1,5 roku i jest gitara. A dlaczego napisałem żebyś kupił najtańszy ? bo relacja ceny chińczyka do Lemfordera to 350zł do około 900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja kupuję lemforder'a, ale tutaj drogi są względne, ale w Polsce może faktycznie lepiej kupować najtańsze, bo przy tych dziurach to żanda firma nie wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 i tak się wymienia co roku!!! przynajmniej łączniki!! wahacze trochę dłużej wytrzymują ja mam jeszcze całe oryginalne bmw, prócz łączników które wymieniłem po kupnie(febi!!))! a co do kupna w smardzowie to moge pogadać z kumplem bo to jego wujka sklep!!! więc jakiś rabacik może nawet da się załatwić (lecz nie obiecuje):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Latam na komplecie Teknorota na przedniej osi juz 1 rok-malyna panie.Rewelacyjny stosunek ceny do jakości.Przy takiej różnicy w cenie mógłbym co 2 lata wywalać wszystko z przodu i zakładać nowe-narazie jednak Teknorot jest jaknajbardziej ok.Lemforder boli chyba bardziej niż teknorot przy kontaktach z nietechnologicznymi otworami w drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdhd Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja polecam Mooga, Rok temu założyłem i wszystko gra. Cena też nie jest wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 no wiadomo że nawet jak założę Lemfordera to też się wytłucze po jakimś czasie,ale głównie mi chodzi żeby nie wymieniać nowych po np. 3 miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ja kiedyś eksperymentowałem-teraz tylko febi lub lemforder.Eksperymenty mnie dużo więcej kosztowały(o czasie i nerwach nie wspomne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Lamforder sie zepsul nieoplaca sie go juz kupowac. Meyle/Febi beda lepszym rozwiazaniem ale jak chlopaki pisza, ze skosne zamienniki daja rade to poszla bym jednak za ich rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Lamforder sie zepsul nieoplaca sie go juz kupowac. Meyle/Febi beda lepszym rozwiazaniem ale jak chlopaki pisza, ze skosne zamienniki daja rade to poszla bym jednak za ich rada. dokladnie w tamtym roku kupilem nowe wahacze lamfordera pojezdzilem moze 4 mies i zaczelo juz napierdzielac ;/;/ w tym roku zrekenerowalem je w lutym mamy lipiec i jest gitara wiec nie pchaj sie w koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi