woz Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Juz mnie zaczyna to irytowac. Cwiartka jest gotowa i srebrna po prostu czeka na roboty. Moj blacharz teraz wyjechal na urlop i bedzie dopiero za 3 tygodnie. Szczerze mowiac, mam zaufanie do jego pracy ale 3 tygodnie? Wroci, zanim porobi jakies inne zaleglosci to za moja wezmie sie dopiero za miesiac. Nie chce wyjezdzac srerbrnym szatanem dopiero we wrzesniu bo to troche mija sie z celem, samochod jest na sezon letni, nie zimowy. Czy ktos zna jakiego DOBREGO, sprawdzonego blacharza ktory mi porzadnie zrobi robote u mnie w 328 (przeszczep kielicha i troche podluznicy - wszystko w cwiartce dawcy jest w stanie idealnym)? Nie ukrywam, ze koszta tez odgrywaja role, bo jezeli ma mi zrobic za***iscie ale za za***ista dla jego portfela cene to nie pcham sie w to. Rozumiem, ze za jakosc sie placi, ale dobrze wiecie, ze sa granice (eee, wymiana rozrzadu u tego pajaca kolo Magnolii za 2500-3000zl robocizna? Krzysiek w Brzegu zrobil mi to bardzo dobrze i to ponizej tysiaka..) Wszelka rada, info bardzo mile widziana. Pocisnalem ostatnio srebrna na prostej i juz nie moge sie doczekac zanim zaczne doprowadzac srodek do porzadku, a jedyna rzecz ktora mnie trzyma to jest blacharka. Patryk, a moze chcesz przyjechac do Wrocka i zrobic te robote? Wiem ze znasz sie na tych klockach, a moge sie rozliczac i w kasie i w browarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 W Jerzmanowie koles robi dobra robote tylko u niego tez z terminami nie raz ciezko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 W Jerzmanowie koles robi dobra robote tylko u niego tez z terminami nie raz ciezko ;/ wiesz jak jest, z terminami ciezko to znaczy ze dobry blacharz.. A gdzie znajduje sie Jerzanow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 wiesz jak jest, z terminami ciezko to znaczy ze dobry blacharz.. A gdzie znajduje sie Jerzanow? Zernicka do konca pozniej zaczyna sie ul jerzmanowska i wpadasz nia do Jerzmanowa mozesz tez od strony granicznej dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja polecam Pana Stasia Ma dwa warsztaty jeden na grobli kozanowskiej, drugi na osobowicach. Nie wiem jak u niego obecnie z terminami, ale robi naprawdę cuda i w przystępnej cenie. Tel wysłałem Ci na PW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Patryk, a moze chcesz przyjechac do Wrocka i zrobic te robote? Wiem ze znasz sie na tych klockach, a moge sie rozliczac i w kasie i w browarach Wojtku chętnie cena, hmm... trasa Lena-Wrocław i z powrotem ok.2200zł (jadę autem), plus dni które nie będę tutaj w pracy( ilość dni x dniówka) a za robotę robisz grila i skujemy się dobrze, hehe. Myślę, że w 6-7tysiach bys się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja polecam Pana Stasia Ma dwa warsztaty jeden na grobli kozanowskiej, drugi na osobowicach. Nie wiem jak u niego obecnie z terminami, ale robi naprawdę cuda i w przystępnej cenie. Tel wysłałem Ci na PW. I Pan Staszek na pierwsze wrazenie jak najbardziej ok. Jestem z nim umowiony zeby zobaczyl dokladnie co i jak . Wreszcie cos sie rusza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiragana Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja polecam Pana Stasia Ma dwa warsztaty jeden na grobli kozanowskiej, drugi na osobowicach. Nie wiem jak u niego obecnie z terminami, ale robi naprawdę cuda i w przystępnej cenie. Tel wysłałem Ci na PW. Witam, Czy mogłaby prosić numer do Pana Stasia? Muszę polakierować zderzak <zły> Dziękuję z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiragana Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 W Jerzmanowie koles robi dobra robote tylko u niego tez z terminami nie raz ciezko ;/ Mogłabym prosić o numer kontaktowy do tego Pana? Szukam lakiernika, który dobrze pomaluje mi zderzak - nie za 500 zł - jak sobie niektórzy wołają. Chyba lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam, Czy mogłaby prosić numer do Pana Stasia? Muszę polakierować zderzak Dziękuję z góry i pozdrawiam Pan Stasiu jest blacharzem i nie zajmuje się lakierowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiragana Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pan Stasiu jest blacharzem i nie zajmuje się lakierowaniem. Ale gapa ze mnie. Skojarzyłam od razu blacharza z lakiernikiem Że skoro jest jednym to pewnie jest i drugim A czy znacie może dobrego lakiernika z Wrocławia lub okolic? Dziś obtarłam zderzak koleżanki i chciałabym znaleźć kogoś kto to dobrze zrobi za rozsądną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja malowałem tylny zderzak u gościa który mieszka kilka kilometrów za Brzegiem. Pomalował elegancko. Ruszt Senior też malował u niego auto i był zadowolony. Podaję tetefon : 788 396 733. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuchdoa Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja robiłem wszystkie naprawy blacharsko – lakiernicze u Piotrka Paczków z Niemila. Może z 8km od Oławy. Naprawdę dobra robota, chłopak się przykłada i ma talent. Ostatnio robi tłuste fury i wożą mu je z niemiec. Tel 605 260 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wiem, ze to jest duzy off-top, ale nie powstrzymam sie. Czarnuchdoa - twoja fura w avatarze miazdzy :twisted:.. ok, a teraz mozemy wrocic do tematow blacharsko/lakierniczych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuchdoa Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wiem, ze to jest duzy off-top, ale nie powstrzymam sie. Czarnuchdoa - twoja fura w avatarze miazdzy :twisted:..ok, a teraz mozemy wrocic do tematow blacharsko/lakierniczych.. hehehehehe dzięki wielkie...;P W sprawie blacharza to możesz uderzać tam śmiało. Nie będziesz rozczarowany. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Czarnuchdoa - twoja fura w avatarze miazdzy :twisted:.. Powinno być TWOJA BYŁA FURA...takie miał cacko i sprzedał...ja******lę co ci ludzie palą...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuchdoa Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Powinno być TWOJA BYŁA FURA...takie miał cacko i sprzedał...ja******lę co ci ludzie palą...??? A tam niema co płakać... Żyje się dalej i wszystko przedemna ;P...coś będę szykował na przyszły rok lol Teraz jeszcze muszę się przemęczyć kombi ale na wiosne jakiś sport będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 To jak będziesz sprzedawał kombi daj mi znać. Od pewnego czasu myślę nad zmianą właśnie na kombiaka. Sorry za off top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 To jak będziesz sprzedawał kombi daj mi znać. Od pewnego czasu myślę nad zmianą właśnie na kombiaka. Sorry za off top. kurde, wszyscy na kombiaki przechodza. Jakis wstyd doslownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAROS Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak potrzeba dobrego blacharza jak i lakiernika to zapraszam do mnie. Wiem ze samemu reklamy robić sobie nie powinienem, ale widze ze nikt nie poleca nikogo w miescie u nas. co do ceny zawsze mozemy sie dogadac a zdzierac napewno z klubowiczów nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiragana Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam, Napisałam do Pana maila na priv. Proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 mogę z całą świadomością polecić lakiernika z Żórawiny pod Wrockiem widziałem jego prace i zawszę byłem pod wrażeniem Znam auta które malował i nawet po kilku dobrych latach nie ma z nimi problemy A uwierzcie widziałem jak niektórzy malują auta a po roku... szkoda gadać Ja wychodzę z założenia że jestem za biedny żeby kupować tanie rzeczy wole wydać raz 500 zł niż 3 razy po 300 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirasbmw Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam wszystkich na początek. Powiem wam ze we wro czasem ludzi troche pogina z cennami bo nie o jakosc idzie, ale popyt z tego takie cenny. Poza wrocławiem za 300 350 zl elementy sa malowane pieknie i nie tylko malowane ale i dobrze przygotowane by klijent po latach był zadowolony i polecał bo wiadomo ze tam gdzie sa mniejsze aglomeracje wiesc o złych blacharzach lekiernikach sie rozchodzi szybko. Jesli potrzebujecie przeszczepic połowki cwiartki itp spasowywanie elementów po kiepskich blacharzach to piszcie polece wam dobrych speców z okolic Kątów Wrocławskich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Polecam warsztat przy ul. Maślicka 211c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi