sagirop Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Siema wszystkim. jak w tytule nie moge nigdzie dostac tulei tylnej belki do e34 dokladnie tej pojedynczej na ktorą przykrecamy przednią łape dyfra. jest mozliwosc kupna jedynie oryginalnej za kosmiczną kasę i trzeba czekac min tydzien. polowałem na lamforder lub febi ale nigdzie nie ma nawet podrubek z gumy do zucia. odwiedziłem 6 róznych sklepow a moja biedna stoi podparta na garazu juz od tygodnia . znacie jakies sklepy gdzie kupie jakikolwiek zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Podaj chociaż jakiś numer części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 sprobuj autopunkkt na krakowskiej. 71 340 04 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 SWAG robi te wieszaki/poduchy dyfra-to coś te sklepy biednie z katalogami mają.Za Swaga 2 lata temu dałem 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Z tego co mi się obiło o uszy to w Focie bez problemu można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi