BASTARS Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Poradźcie gdzie we Wrocku albo innym mieście mogę oddać do naprawy PS3 , coś mio się zawiesiła , dodam tylko że nie jest to typowy YLOD . konsola myślę najlepsza z 3jek bo 60GB chodzą na niej wszystkie gry . A może ktoś z forumowiczów bawi się w takie rzeczy pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mojego informatyka brat sie tym zajmuje, tyle ze z tego co wiem ten informatyk jest na wakacjach, ale jak wroci to ma do mnie dzwonic bo tam sprawe jedna mamy do ogarniecia, wiec jak co to moge zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 będę wdzięczny Czesław:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi