tazunio Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 witam, jako, ze mam ostatnio nieprzyjemnosc walczyc z jednym oszustow z allego i w mojej przeszlosci spotkalem jeszcze jednego (nistety nie pamietam nicku i nie mam go - jakims cudem - w historii), postanowilem zlozyc taki temat aby moc chociaz troszke zabezpiezcyc zakupy w sieci... negatywy/pozytywy to czesto malo aby zdecydowac czy warto cos kupic... a wiec, proponuje wklejac tutaj nicki osob z ktorymi mial ktos problem (najlepiej z krotkim opisem "akcji") i dobrze by bylo aby taka liste osob kopiowac, aby zawsze na ostatniej stronie byla aktualna przyklad: Allegro: - mamabi (nick) - brak kontaktu (opis), - puppa - nie wplacila pieniedzy, . . . Ebay: -... . . . Forum maxbimmer (lub inne): -... . . . swoj przypadek opisze po skonczonym sporze, bo wybieram sie osobiscie do "cfaniacka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 a wiec, Allegro: - igagozdziewska, przy kupnie kol sprzedajacy nie wspomnial, ze 4 sa krzywe a 2 maja pekniete bebny - - - - Ebay: -... - - - Forum maxbimmer (lub inne): -... - - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 moze zapomniał ci powiedzieć o tak małym szczególe heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Allegro : nick: michus94_02 - wpłacona kasa przez płatności allegro 11.10.2014 do dziś przesyłki ani zwrotu kasy - gościu się tłumaczy dziecko chore,za kilka dni mówi adres na paczce nie czytelny i wróciła,potem paczka wysłana,potem chyba wysłana itp. "gubi się w ściemach" - pisanie i telefony nic nie dały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Forum BMW5er nick:ryszard86 Kupiłem felgi,bez opon żeby była jasność.Jedna naprawiana tak niechlujnie że nie było sposobu nie zayważyć a on o tym nie wspomniał.Musiałem dawać do spawania.Gdy napisałem do niego na PW,tak mi odpowiedział,treść oryginalna z mojej PW: "Serio naprawiana? Szczerze to nie zauważyłem tego, przepraszam, jeżeli byłbym świadom na pewno bym wspomniał":mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Allegro : nick: Ostenburg_pl Ponoć likwidowana hurtownia części,oferowali na połowę ceny dużo części do aut. Zamówiłem za pobraniem tarcze trw i dobrze zrobiłem.Paczki brak oraz kontaktu przez allegro i telefon ze sprzedającym również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Allegro :nick: Ostenburg_pl Zamówiłem za pobraniem tarcze trw i dobrze zrobiłem. Ja zawsze biorę za pobraniem.Trochę drożej ale szybciej wysyłka i trudniej się naciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Teraz tak zacznę kupować wszystko za pobraniem.Drugi raz w przeciągu miesiącu mam lipę z allegro np.czujnik abs idzie już miesiąc i jestem kasę w plecy.Dobrze,że tarcze wziąłem za pobraniem. Co z tego,że dałem negatywa i założyłem spór jak to gó*no da ! Allegro schodzi już na psy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi