Gość staszek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 napisz do Dzikiego on ma dobrego kolesia od gazu ja mam zamiar tez u niego zakładać:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Patrykwro rób gaz tam gdzie mieszkasz abyś potem na serwis gwarancyjny nie jechał do innego miasta i w razie co masz zawsze pod ręką gości,jakieś ustawienia,wymiana filtrów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykwro Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Patrykwro rób gaz tam gdzie mieszkasz abyś potem na serwis gwarancyjny nie jechał do innego miasta i w razie co masz zawsze pod ręką gości,jakieś ustawienia,wymiana filtrów itp. temat mi trochę wystygł bo okazuje się, że rocznie robię jakieś 12- 14 tyś km, większość po mieście, a więc opłacalność instalacji chyba będzie żadna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja tez tyle robie:) i gaz założyłem:):lol: z reszta sam widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 freex widze obeznany ja mam inaczej nawiercone w kolektorze troszke bo od boku wtryskiwacza benzyny :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ciekawy temat sam się teraz zastanawiam co wybrać do 323i M52 bo nigdy nie miałem doczynienia z gazem a teraz jak robię od 1,5 do 3 tyś miesięcznie to chyba mi się opłaci Freex widzę, że jesteś oblatany w temacie więc będę wdzięczny za wszystkie sugestie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 No jeśli robisz dziennie 5 km do pracy potem 5 do domu to raczej się nie opłaca ale jak robisz w jedna stronę powyżej 15 km to już się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi