Yahoo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam! Mam pytanko : czy tylne lampki od sedana e-36 będą pasować do kombi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 proponuję sprawdzić tutaj : www.realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 z tego co wiem to sa rozne lampy w sedanie i kombi :roll: takze raczej nie beda pasowac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hmmmm, niby coś jest...ale chyba jestem za głupi :idea: happy_bmw Może ktoś pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 aha, oki i dzieki za info, mam poprostu goscia który sprzedaje lampki od sedana i nie wiem czy będą pasować do kombi.....ale chyba nie......( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witka...moj kumpel ma do sprzedania lampki do e36 sedan w bdb stanie z silniczkami jak chcesz to mozemy podjechac i przymierzyc bo tez jest z wroclawia.pozdrawiam moj nr kontaktowy to 507477928 napewno zrobi ci dobra cene bo u niego leza w garazu gdyz zalozyl ringi rozne lampki na bank sa mierzy sedanem ,coupe compaktem a do kombi powinny byc takie same jak do sedana wiec spoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witka...moj kumpel ma do sprzedania lampki do e36 sedan w bdb stanie z silniczkami jak chcesz to mozemy podjechac i przymierzyc bo tez jest z wroclawia.pozdrawiam moj nr kontaktowy to 507477928 napewno zrobi ci dobra cene bo u niego leza w garazu gdyz zalozyl ringirozne lampki na bank sa mierzy sedanem ,coupe compaktem a do kombi powinny byc takie same jak do sedana wiec spoks chyba chodzi o tylni lampki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 buehueu a to moja wina ale jestem pewien na 100000% ze nie beda pasowac bo maja zupelnie inny ksztalt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 otoz lampy nie beda pasowac, w serii e36 kazdy model ma inne lampy, zarowno sedan, coupe, compact i touring, nic z tego nie mozna zamienic i podmienic, trzeba kupic po prostu pod dany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 w kazdy sa inne wiec nie bierz ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi