rohis Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Już jakiś czas rozglądam się za bunią dla siebie, lecz bezskutecznie. Auto ma być zadbane i przede wszystkim ma służyć swemu panu przez najbliższe 3-4 lata, czyli do planowego awansu na wyższy model Gdyby ktoś mógł coś sensownego polecić, co by wstydu w przyszłości nie było na zjeździe forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://www.maxbimmer.pl/threads/14360-Sprzedam-BMW-E-46-2.0-I-na-podwójnym-Vanosie. Auto mogę szczerze polecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 potwierdzam autko godne polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mam do sprzedania swoje e46 Co do ceny to myślę że byśmy się dogadali więc nie sugeruj się tą co jest wystawiona. Oczywiście jak by Tobie odpowiadało to moje maleństwo http://otomoto.pl/bmw-318-e46-C19504410.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Świetne sztuki, lecz niestety ze względów czysto ekonomicznych ("Wrocław the meeting place", czyli wszyscy spotkamy się w korku) padło na ropniaka, diesla czy jak to powiadają autko z downem. Ktoś poleci jakiegoś diesla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Zkontaktuj się z Kevinem ale 20 koła to raczej mało na E46 w dieslu i w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Faktycznie jeśli chodzi o diesla to uderz do Kevia, cos powinien mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Zkontaktuj się z Kevinem ale 20 koła to raczej mało na E46 w dieslu i w dobrym stanie. Czyli ile trzeba mieć na dobrego 2 litrowego diesla? Lift nie jest konieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Czyli ile trzeba mieć na dobrego 2 litrowego diesla? Lift nie jest konieczny ...jeżeli ma być dobry to jednak silniki poliftowe cieszą się większym powodzeniem, a więc chyba lepiej byłoby uderzyć w polifta, cenowo ciężko powiedzieć, ale z piątkę napewno musisz dołożyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Podbijam temat. Poszukiwana: BMW E46, 320d, sedan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Spożniony temat o 2 dni bo byl m pakiet ponizej 20stu sedan, ale szukaj jezdzij oglądaj bedziesz miał wiedze co się dzieje, jak coś sie trafi będzie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Spożniony temat o 2 dni bo byl m pakiet ponizej 20stu sedan, ale szukaj jezdzij oglądaj bedziesz miał wiedze co się dzieje, jak coś sie trafi będzie info. Szkoda. W takim razie będę wdzięczny za cynk jak się coś trafi. Jadę niedługo do sąsiadów germanów z zamiarem ściągnięcia jakiejś slicznotki. Na co warto uważać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Szkoda. W takim razie będę wdzięczny za cynk jak się coś trafi. Jadę niedługo do sąsiadów germanów z zamiarem ściągnięcia jakiejś slicznotki. Na co warto uważać? Na TURASÓW:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rohis Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Na TURASÓW:) hehehh to na pewno ;D a tak poza kebabami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Pewnie na komisy za siatkami oddzielonymi z innymi i na wloskie auta z niemieckimi papierami. Najlepiej od sprzedawcy z domu ale nie reguła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Tak jak Kevin mówi, auta z komisu omijałbym szeroki łukiem. Musisz przejechać się autem i to nie po placu, kolega tak zrobił a wracając do domu na autostradzie zaczeły się schody:) Jest wiele rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę, jak zauważysz, że auto kopci na biało- daj sobie spokój. W sumie nie jest ze mnie spec, kupiłem jedno auto i byłem z fachowcami:) widocznie dobrymi bo jeżdżę 2, 5 roku i jest gitarra. Może Kevin podpowie Ci coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dokładnie, jeżeli kupować na zachodzie, to najlepiej od prywatnej osoby, bo w komisach to różnie bywa. Wiadomo od prywaciarza też można lipę kupić, ale jest na to mniejsza szansa. Ja swoją kupiłem od prywatnej osoby bez jakichś fachmanów i jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 jeśli dalej nie kupiłeś, to proponuję swoją ofertę, auto naprawdę dobre, mam je półtora roku i bez usterek cały okres. http://tablica.pl/oferta/bmw-320d-e46-full-opcja-klima-skora-IDdfGX.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 jeśli dalej nie kupiłeś, to proponuję swoją ofertę, auto naprawdę dobre, mam je półtora roku i bez usterek cały okres.http://tablica.pl/oferta/bmw-320d-e4...ra-IDdfGX.html Jaka to full opcja ??? Ale ogolnie autko wyglada dobrze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No nie jest złe, i cena też ok, ale z tą full opcją to trochę Cię poniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 chwyt marketingowy wiem, trochę jej brakuje do full, ale i tak bogato jest za tą kasę naprawdę warto, tym bardziej że auto jest naprawdę w dobrej kondycji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kaska naprawde mala i wyglada rzesko. Jednak nie wiem czy dalbym rade przelamac sie do koloru. Ale kazdy ma inny gust. Powodzenia w sprzedazy. PS. Co bedzie nastepne jezeli mozna wiedziec Sorki za odbieganie od tematu:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mam 3 bmki, już są wyjaśnione w buma design, czekam aż się jakaś sprzeda żeby była kasa na następną, nie ukrywam że chciałbym sprzedać e46 i zainwestować trochę w e28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Przeszarzowal kolega ostro ale plany masz powazne i zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi