QSY Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak w temacie DO wczoraj jeździły na moim samochodzie, nie biły nie są jakoś mocno zmęczone życiem, w tej chwili tylko zabierają mi miejsce na balkonie. Sprzedam za 500 zł telefon do mnie 510-351-123 ewentualnie PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Nem cos dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QSY Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 felgi do wtorku są we Wrocławiu, później jadą do Lublina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) Sorki nie popatrzyłem na date Edytowane 23 Lipca 2011 przez Dark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QSY Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 fele juz dawno sprzedane wiec temat mozna zamknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi