Lijo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Oferta organizacji imprezy integracyjnej dla klubowiczów z Maxbimmera Proponujemy Państwu, zorganizowanie imprezy firmowej, zgodnie z następującymi wytycznymi. - Termin: do ustalenia, godzina: do ustalenia - Ilość osób: 16 - Wynajem toru: na wyłączność - Obowiązkowe kominiarki: -- „standard” w cenie 5 PLN brutto/1 os. -- „standard plus” w cenie 8 PLN brutto/1 os. - trofea ze specjalnymi dedykacjami - do ustalenia Konkurencja 1 Zorganizowanie wyścigu z medalami Proponujemy Państwu zorganizowanie wyścigu à la Formuła 1, składającego się z następujących etapów: Etap 1 – jazda próbna Etap 2 – sesja kwalifikacyjna Etap 3 – wyścig (Puchar) Zawodnicy zostaną podzieleni na 2 grupy. Każdy uczestnik zespołu będzie miał okazję zmierzyć się z czasem – tak, aby uzyskać jak najlepszy czas okrążenia . Najlepsi zawodnicy staną na podium, zostaną nagrodzeni medalami ufundowanymi przez Tor Kartingowy Mała Monza. Opcja 1 Czas trwania: 1 godz. (Finał A, Finał B – po 20 min jazdy dla każdej grupy) Koszt: 1345 PLN netto (1453 PLN brutto) Opcja 2 Czas trwania: 1 h40 (Finał A, Finał B – po 30 min jazdy dla każdej grupy) Koszt: 1825 PLN netto (1971 PLN brutto) Bonus: dla każdego zawodnika Pucharu karta klubowa Mała Monza Club Konkurencja 2 Sztafeta Zawodnicy zostaną podzieleni na dwie grupy. Każda grupa wybiera kapitana. Zabawa polega na jak najszybszym przejechaniu 5 okrążeń przez każdego zawodnika danego zespołu. W przypadku, kiedy ilość osób w grupach jest różna, Kapitan zespołu z mniejszą liczbą zawodników wybiera osobę, która jedzie 2 razy. Zespół, który wcześniej zakończy jazdę, wygrywa. Kapitan zostanie uhonorowany medalem a cały zwycięski zespół stanie na podium. (Istnieje możliwość zamówienia trofea ze specjalnymi dedykacjami). Czas trwania: ok. 50 min Koszt: 1300 PLN netto (1404 PLN brutto) Bonus: dla każdego zawodnika Sztafety karta klubowa Mała Monza Club Konkurencja 3 Bicie rekordu czasowego toru Zawodnicy zostaną podzieleni na dwie grupy. Konkurencja polega na jak najszybszym przejechaniu jednego okrążenia w ustalonym wcześniej czasie. Na podstawie zdobytych czasów zostaje wyłonionych 3 najlepszych zawodników. W czasie, kiedy jeden zespół jeździ, pozostali zawodnicy dopingują kierowcom lub zaangażowani są w dodatkowe konkurencje poza torem (więcej informacji na str. 8: Dodatkowe atrakcje). W zależności od preferencji, proponujemy kilka wariantów uzależnionych od czasu trwania jazdy. Podane ceny są cenami promocyjnymi dla posiadaczy kart Mała Monza Club. Cena karty dla przejazdów grupowych 5 PLN brutto / 1 os. Wariant 1 Czas trwania: 1 godz. (40 min czystej jazdy – po 20 min jazdy dla każdej grupy) Koszt: 785 PLN netto (848 PLN brutto) Wariant 2 Czas trwania: 1h30 (60 min czystej jazdy – po 30 min jazdy dla każdej grupy) Koszt: 1119 PLN netto (1208 PLN brutto) Wariant 3 Czas trwania: 2 godz. (80 min czystej jazdy – po 40 min jazdy dla każdej grupy) Koszt: 1533 PLN netto (1656 PLN brutto) Myślałem że będzie lepiej i powiem szczerze że oferta jaj nie urywa Całego pdf'a z ofertą mogę wysłać na maila. Piszcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Proponujemy Państwu, zorganizowanie imprezy firmowej Może źle Cię zrozumieli i nastawili się faktycznie na imprezę firmową a tam na ogół jest spory budżet do wydania...Napisz, że to prywatna inicjatywa emerytów, może coś spuszczą na cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Konkurencja 3 Bicie rekordu czasowego toru Zawodnicy zostaną podzieleni na dwie grupy. Konkurencja polega na jak najszybszym przejechaniu jednego okrążenia w ustalonym wcześniej czasie. Na podstawie zdobytych czasów zostaje wyłonionych 3 najlepszych zawodników. W czasie, kiedy jeden zespół jeździ, pozostali zawodnicy dopingują kierowcom lub zaangażowani są w dodatkowe konkurencje poza torem (więcej informacji na str. 8: Dodatkowe atrakcje). W zależności od preferencji, proponujemy kilka wariantów uzależnionych od czasu trwania jazdy. Podane ceny są cenami promocyjnymi dla posiadaczy kart Mała Monza Club. Cena karty dla przejazdów grupowych 5 PLN brutto / 1 os. Wariant 1 Czas trwania: 1 godz. (40 min czystej jazdy – po 20 min jazdy dla każdej grupy) Koszt: 785 PLN netto (848 PLN brutto) Średnio to kumam czas trwania = 1godz a jazdy jest 40 minut ?? to co robimy przez pozostałe 20 minut do pełnej godziny ?? Cenowo wychodzi trochę drożej jak na bielanach bo 848zł / 16 osób to 53zł na głowę + 5zł za kominiarkę czyli 58zł za 20 minut , tyle że na bielanach przy takiej ekipie jak ostatnio za 50zł dostawaliśmy chyba 24 minuty na każdego .... a czepek z oddziału intensywnej terapii był za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Napisz, że to prywatna inicjatywa emerytów, może coś spuszczą na cenie Tak też zrobiłem ale niestety taka jest cena i nic więcej wynegocjować się nie da Cenowo wychodzi trochę drożej jak na bielanach bo 848zł / 16 osób to 53zł na głowę + 5zł za kominiarkę czyli 58zł za 20 minut , tyle że na bielanach przy takiej ekipie jak ostatnio za 50zł dostawaliśmy chyba 24 minuty na każdego .... a czepek z oddziału intensywnej terapii był za free Dlatego myślę, że chyba jednak pojedziemy Bielany. Przede wszystkim na bielanach gokarty są szybsze!! W Siechnicach jak obsługa stwierdzi ze zawodnicy są niedoświadczeni to "skręcają" gokarty i są po prostu wolniejsze! I to zależy tylko od ich "widzimisię".... Szkoda tylko ze nie ma pomiaru czasu ale myślę że z tym byśmy sobie poradzili. Wyznaczamy pary w dwóch grupach i jeden jeździ, drugi mierzy i zapisuje czasy. Oczywiście super dokładne to to nie będzie ale zawsze. Jeśli chodzi o wyprzedzanie na Bielanach to jest gorzej niż w Siechnicach. Sprawa do dyskusji więc dyskutujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Szkoda tylko ze nie ma pomiaru czasu ale myślę że z tym byśmy sobie poradzili. Wyznaczamy pary w dwóch grupach i jeden jeździ, drugi mierzy i zapisuje czasy. Oczywiście super dokładne to to nie będzie ale zawsze. Yyy ale przecież na bielanach masz normalny pomiar czasu z wydrukiem , jedyny warunek to max 6 gokartów na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 lololehhhh .... no to ja nie wiedziałemlolol Jak tak to jestem za Bielanami. Gokarty są szybsze, tor jest trudniejszy zatem więcej fanu będzie To ja jestem na 100% tylko nie w terminie 9.07 do 24.07 (urlop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Bo się Mordulec wygadał dopiero niedawno więc z racji kryzysu i wszechobecnych cięć kosztów mogą być Bielany Coś takiego byłoby git Etap 1 – jazda próbna Etap 2 – sesja kwalifikacyjna Etap 3 – wyścig (Puchar) Jeżdżąc po 6 nie będzie tłoku na torze i czasówkami później się ustawi kolejność startu w wyścigu W zależności od ilości osób można zrobić kilka finałów i wtedy się ustali pełną kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 na monzie panowie wychodzi 27zł z kominiarką osoba /10min z opcję 1-szą po przeliczeniu , ale jeśli gokarty są wolniejsze :sad:, to ja jestem za bielanami i garbatym torem:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ja bym z chęcią przyjechał ale odpadam od 20 sierpnia do 1 września (urlop)lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 na monzie panowie wychodzi 27zł z kominiarką osoba /10min z opcję 1-szą po przeliczeniu , ale jeśli gokarty są wolniejsze :sad:, to ja jestem za bielanami i garbatym torem:twisted: ...dokładnie, w tej sytuacji Bielany będą lepsze. Teraz tylko kwestia jakiegoś dogodnego dla wszystkich terminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 a mi to obojętnie w sumie tu czy tu i tak będe :lol::lol:... do czasu ustalenia terminu postaram się na jakiś inny zlocik wcześniej zawitać choć nie obiecuje... ustalajcie termin ja i tak cale wakacje w domq spędzam w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 to jak , robimy coś czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No właśnie. Jakieś terminy? Może by sondę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to jak panowie scigamy sie na tych gokardach czy nie ? może 27 sierpnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 W ten czas szykuje się" Nysa Zwei" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Wakacje , po wakacjach i jak panowie i panie ? Montujemy coś na bielanach pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nie czytałem tego tematu wiedzac, ze nie bede mial czasu... ale jednak chętnie bym pośmigał też. Druga sprawa ze wyjazd do muzeum też nie wypalił... delikatnie upadła samoorganizacja, ale wierze że będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ludzie na urlopach więc ciężko się zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 I jak umarło śmiercią naturalną :?, nie mówcie ,że ktoś jeszcze jest na wczasachlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Coś się zorganizuje , ale chyba już na Małej Monzie , żeby było pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja w piątek zmontowałem swoje PB także jestem gotów :-P A co do urlopów to ja właśnie korzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Też chętnie bym skorzystał z takich zawodów Coś się zorganizuje , ale chyba już na Małej Monzie , żeby było pod dachem trzeba by było podać jakieś propozycje terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 E tam pod dachem moze byc ale na bielanach wiecej atrakcji i drrrrrrrrrrgan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 E tam pod dachem moze byc ale na bielanach wiecej atrakcji i drrrrrrrrrrgan Dokładnie!! Polać mu!! :drunk: :drunk: :drunk: Ja jestem za bielanami. Polarek maxbimmera, cherbatka w termos i śmigamy. Potem na przekąskę do Mac'a itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak jest !!!, ja jestem jutro we wrocku to podjadę na bielany i pośmigam kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi