tazunio Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 te bolidy maja AC ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Otwierasz owiewkę kasku i już. Wiatr we włosach normalnie P.S. Dziś urwanie zadu miałem w robocie... Ale obiecuję podać szczegóły i ceny as soon as possible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Otwierasz owiewkę kasku i już.Wiatr we włosach normalnie bardziej chodziło mi o AutoCasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja rowniez ,takim bolidem nie jezdzilem ,a pomysl uwazam za fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Niezly pomysl z tymi gokardami,chetnie bym sie na to pisal. Tylko teraz taka kwestia zaczęły się wakacje i tak w sumie trochę ludzi wyjeżdża w związku z czym lepiej zrobić imprezkę teraz czy po wakacjach np we wrześniu ? No to fajnie :sad: Ja 15-tego Lipca przyjezdzam na dwa tygodnie do Polszy i pewnie z nikim sie nie zobacze bo wszyscy beda na urlopach,co ? Juz nawet kombinowalem przesunac przyjazd,zeby zalapac sie na Nyse i na orszak weselny Krzyska i Madziulki,ale raczej mi sie nie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jakby co to 23-24 możemy się ustawić na Gokarty indywidualnie Bo 16.07 to będę tiraki pod Opolem oglądał A urlop to najszybciej we Wrześniu dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QSY Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja jestem na tak i chyba lepiej będzie jak w Siechnicach się to odbędzie bo pogoda nie zepsuje planów. Dajcie tylko konkretną datę i godzinę i się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 pomysł fajny nawet bardzo.. jestem ZAAA jak dla mnie to najlepiej sobota i to w godzinach po południowych wtedy bym mógłbym zabrać moja żone i core na wycieczkę.. ale jak będzie pozniejsza godzina to przyjade sam a termin obojetny. aaa i slyszałem że siechnice są x10 lepsze choć też jeszcze nie jezdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 na bielanach nierówno , ale też fajno było :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 aaa i slyszałem że siechnice są x10 lepsze choć też jeszcze nie jezdziłem na bielanach nierówno , ale też fajno było To az tyle torow kartingowych we Wrocku sie porobilo ? Za moich czasow byl tylko jeden,w Koronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 W Siechnicach jeździ się elegancko. Prawdziwy tor kartingowy. Później ciężko się przestawić do jazdy osobówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 wczoraj miałem okazję jechać przez Siechnice, ta hala na końcu to cały ten tor ? masakra (przy okazji zauważyłem że tor jest koło mojej firmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 gadu gadu.. może da rady zrobić jakaś ankiete z jakimiś datami np z 5 dat i coś wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jezeli to ma byc mocniej zorganizowane to tez proponuje siechnice. Lepiej jest z organizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dokładnie. Zróbmy jakąś ankietę, żeby wybrać termin. A później lista chętnych i rezerwujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ankieta ankieta ale ja jestem za gokardami i siechnicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Z tymi ankietami to jest o dupę rozbić ..... ostatnio też Kozin robił ankietę na gokarty i też głosowało z 40 osób a jak co do czego przyszło to na tor przyjechało raptem 8 osób chętnych do polatania :lol: Więc krótka piłka , skoro decydujemy się na siechnice to czekamy na konkretne info rabatowe od Lijo i jak będziemy znali koszta imprezy wtedy wrzuci się 2 terminy do wyboru ale nie w formie ankiety tylko jawnej deklaracji na forum czyli standardowo Lista + NICK + Termin który pasuje i będzie czarno na białym. Jak to będzie ustalone szybka zbiórka kasy na konto żeby Lijo nie musiał później świecić oczami że zdeklarowało się 30 osób a na tor przyjedzie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jak to będzie ustalone szybka zbiórka kasy na konto żeby Lijo nie musiał później świecić oczami że zdeklarowało się 30 osób a na tor przyjedzie 10 I to będzie najlepsze rozwiązanie. Jak będzie wpłata to będzie pewność, że taka ilość chętnych będzie obecna A więc wymyśl terminy Mordulec i zakładaj temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 nie róbcie listy:-P bo jak ja się na jakąś wpisuje to zazwyczaj nie przyjeżdżam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Spoko Korni, nie wpisuj się i po prostu wpłać siano jak już będzie wiadomo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 termin mi obojętny , byle było to w sobotę , czyba dopisze wtedy najwięcej ludków ,.bo myślę wszyscy będziemy po robocie:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 termin mi obojętny , byle było to w sobotę ,chyba dopisze wtedy najwięcej ludków ,.bo myślę wszyscy będziemy po robocie:drunk: zgadzam sie tylko pytanie jeszcze tylko czy termin ustalamy w lipcu czy w sierpniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 1 w lipcu a w sierpniu będzie rewanż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 1 w lipcua w sierpniu będzie rewanż dokładnie , można zrobić dwarazy , to myślę ,że wszyscy powinni choć raz się załapać , a potem podsuma czasów :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Coś się nie mogę doczekać odpowiedzi z Małej Monzy..... Ale wysłałem dzisiaj "przypominacza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi