Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ile chcesz i jaki pistolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 nie, al ejak dobra cena moze bym kupił :wink: chociaż wolałbym dobra wiatrówke za rozsądne pieniądze Moze byc z wymaganym pozwoleniem na broń, bo to dl amojeog taty, a on ma pozwolenie na broń :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wogóle mi się ni espieszy, nawet nie wiem co to za pistolet Z czystej ciekawości pytam, bo moze moj ojciec byłby zainteresowany bo mówił, z emoze by sobi ekupił jaki spistolecik do postrzelania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 hmmm...sprzedam AK kbkMS 7,62mm plus wiaderko naboi po promocuyjnej cenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wolałbym granaty :lol: ew. troche c4 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ja sprzedam za półdarmo czołg T- 34 z demobilu - lufa 120 mm + <bmw_4> charakterystyka: - spalanie 100 L / godzinę pracy :shock: - ciężar 100 Ton :shock: - średnica zawracania mniejsza od malucha wrażenia z jazdy - BEZCENNE :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 - ciężar 100 Ton a to nie jest przypadkiem tak ze T34 waży 34 tony ? A kto by ich tam wiedział, nie mam danych katalogowych, tylko tak na oko bmw_beer To jak.... jest ktoś chętny ?? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ja sprzedam za półdarmo czołg T- 34 z demobilu - lufa 120 mm + <bmw_4>charakterystyka: - spalanie 100 L / godzinę pracy :shock: - ciężar 100 Ton :shock: - średnica zawracania mniejsza od malucha wrażenia z jazdy - BEZCENNE :twisted: z cmentarza radzieckiego z cokołu żeś ściągnął? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ciiiii nie mów nikomu bo jeszcze nikt nie zauważył :mrgreen: Wczoraj przechodziłem koło takiego nowego Opla i znalazłem ulotkę za wycieraczką... Apropos, jest ktoś chętny na nowe wycieraczki do opla ?? :mrgreen: (ciekawe czy wiecie skąd ten tekst) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi