ika Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 hej...mam pytanie ile wchodzi oleju do silnika e36 -1.8i z 92r?? kupilam 4l i nie wiem czy mi starczy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wystarczy 4L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No chyba że pod korek, hehe to wtedy duużo wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ika Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dzieki wlasnie tak myslalam heehe wiec musze dokupic jeszcze 4 litry :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ciekawe czy dokupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 z tego co pamiętam to wchodzi równe 4l oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi