mariusz13 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 również żałuję że nie mogłem dotrzeć ważne że kolega Kosa zadowolony i mile zaskoczony widać po zdjęciach że pogoda wam dopisała powodzenia w modach<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Szkoda, że nie mogłem dotrzeć, ale cóż przez te nocki trudno się rano zebrać..., dobrze, że wczoraj miałem wolne:) Kosa, powodzenia w modach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wyszło zajefajnie, Kosa niech cię wozi szczęśliwie i zawsze zapewnia odpowiednio duuuużo MOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi