Gość Mordulec Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 .... 23 czerwca przeszło do historii :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ładne zdjecia spocik udany widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Widze, ze zabawa była przednia, pogoda też dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Spocik super Łezka w oku się zakręciła. Mordulcu zdjęcia na poczcie powinienies miec za jakies 2 godziny :P tyle sie beda wysyłać, a i tak polowe musialam usunąć. KOSA niech sie fura dobrze sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Bylo super! Niesamowite przezycie- jak zza zakretu wylonila sie srebrna e30 to stado mrowek momentalnie na plecy Ciesze sie, ze wyszla taka inicjatywa i wszystko sie udalo KOSA jak juz pisalem, życze bezawaryjności i zrob z niej KOSĘ!!!!!!!! :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 KOSA niech sie fura dobrze sprawuje Dokładnie miłego , bezawaryjnego , użytkowania :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 podpisuje się pod ta bezawaryjność i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Piękna akcja, szacun Panowie i Panie Kosa niech Ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 zaluje, ze mnie nie bylo - ale takie zycie, Kosa z nia zrobi porzadek... 3tlg, v8, neony i obowiazkowo aluminiowy 5kg spojler na tylnej klapie, no i z 5cm zawieszenie trzeba podniesc, bo jest za niksko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Widzę spotkanko udane. Szkoda, że nie dotarłem, ale niestety nie można być wszędzie Akcja super. Jak każdy życzę bezawaryjności i do zobaczeniea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Super, że akcja się powiodła... Kosa, tak jak wczoraj pisałem - szerokości i bezawaryjności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jakby mnie nie bylo to bym do konca nie uwierzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Kosa Miłej , bezawaryjnej eksploatacji i samych radosnych chwil spędzonych przy BMW Strasznie żałuje ,że nie mogłem być na miejscu razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Kosa niech "nowa" srebna strzałka dobrze się prowadzi i zrób z niej cudo. Życze Tobie i E30 Szerokości i bezawaryjniści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 również dołączam się do życzeń i bezawaryjności życzę, cieszę się ,że akcja wypaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Kosa mnie niestety też nie mogło być czego bardzo żałuję ale pewnie wkrótce się spotkamy. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Bezawaryjności Kosa w użytkowaniu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 załuję ze mnie niebyło zycze ci bezawaryjnosci niech ci dobrze lata i powodzenia w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 [ATTACH=CONFIG]15104[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15105[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15106[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15107[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15108[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 nie no ta ostatnia fote to mogles sobie darowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 No my mieliśmy trochę za daleko, ale duchem byliśmy z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 wybaczcie ale tak wcześniej tak i teraz, ciężko mi uwierzyć w to co zrobiliście, nie ma takich słów, które opisałby co czuje, jesteście przeza***iści, nie mogę pojąć czym sobie na takie coś zasłużyłem, w klubie zazwyczaj na boczku, krótka pamięć co do imion niektórych z Was, nie mam pojęcia jak mogę się odwdzięczyć, sorki że tylko kartonik Carlsberga ale w tamtej chwili nie miałem nic pod ręką mam nadzieję że nadaży się okazja bardziej sprzyjających okolicznościach przyrody i w jakiś tam choć drobny sposób będę mógł się zrewanżować będę jej strzegł jak oka w głowie, a co do projektu coś się wymysli, w tej chwili nie chę jej ruszać, jakoś nie mogę się jeszcze odważyć pierwsze co zrobię to możę usunę taśme dwustronną i przywrócę blask Keskinom jeszcze raz serdeczne DZIĘKI :!: uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw:bmwsexemofg3:<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 nie mogę pojąć czym sobie na takie coś zasłużyłem, w klubie zazwyczaj na boczku, krótka pamięć co do imion niektórych z Was, Kiedyś ktoś mądry powiedział " Nie jesteśmy takimi jak o sobie myślimy lecz takimi jakimi widzą nas inni...więc Kosa JESTEŚ WIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Kiedyś ktoś mądry powiedział " Nie jesteśmy takimi jak o sobie myślimy lecz takimi jakimi widzą nas inni...więc Kosa JESTEŚ WIELKI Dokładnie tak jak Forest napisał .... Kosa masz więcej przyjaciół niż możesz sobie wyobrazić .... a co do tej taśmy to sorki , no trochę tego musieliśmy przywalić na auto żeby nam wszystkie plastry wytrzymały :lol: Hehe no to sobie Kosa teraz podłubie nad tą taśmą w garażu .... am I evil ? .... hope so :drunk: EDIT -> Fotki zrobione przez Darię i Matiego :drunk: Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 No szkoda , że także nie mogłem pojechać , widzę fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi