marlon Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) to jest coupe, taka kupilem. ten od ktorego kupiłem ten samochód mówił, że to pewnie zawory. nie chodzi na jednym cylindrze. i co by tu zrobic? ile ten samochód zrobi na takim silniku km,, zrbilem na nim wczoraj 200 km i cos i niby chodzi tak samo,, czasem mocniej czasem slabiej wali..oswajam sie z tym autem ,ja nie chce tak jezdzic, bo pewnie dlugo tak nie pojezdze.. a silnik jest zagazowany. może to gaz coś porobil ja będę rozbierał silnik,, ale od czego zacząć,,,, do głowicy chce sie dostac, głownie tylko na niskich obrotach tak trzesie na a tych obrotach postojowych,,,,,,,,, a tak to ma swoje brzmienie, troche jak by tak gazowalo to auto, no np teraz jak sobie pod chata ja odpalilem to ja odpalilem z gazu i tak gazowo zajeczała, jak by zaszeleścilo i po chwili zgasla.. pozniej ja odpalilem na benzynce i tak troche tez przygasala juz no ale nie zgasla wkoncu tylko ja troche na obroty wbilem i pozniej podjechalem jeszcze kawalek zaparkowac,, no i walilal tak jak ją już nie przyciskałem na tych postojowych.. bma ogolnie dobra jest Edytowane 23 Czerwca 2011 przez marlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Bez urazy, ale połapać się tu....namotałeś trochę w swojej wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Pierwsze co, to rada na przyszłość - nie odpalaj auta na gazie! NIGDY! Drugie - sam gaz. Albo wywal, albo zmień - bo to raczej nie sekwencja, a do BMW to tylko i wyłącznie sekwencja. Skąd przypuszczenie? Bo jeszcze nie spotkałem auta z sekwencją, które można odpalić na gazie. I stąd też moje przypuszczenie co do Twojego problemu - jeśli to nie sekwencja, poprzedniemu właścicielowi mogła kichnąć na gazie i cosik wpadło do silnika i teraz Ci tłucze. A to nie wróży nic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 hym...... a mozesz jakos jasniej to opisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 na stagu 300 da się odpalić auto na sekwencji w trybie awaryjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nobody Man dzieki za dobra rade.. wprawdzie wczoraj ja chcialem odpalic na gazie i odpalila ale nie chciala przygazowac i pozniej zgasla, bo benzyny juz nie mialem, ale dzisiaj ja odpalilem z benz i teraz to juz caly czas tylko z benz odpalam i przelączam. i smiga ladnie wlasciwie to podobnie kreci na gazie i na benz.. jezeli chodzi o silnik to czasasmi piszczy jak by pasek klinowy,, ale coraz mniej go slychac,, auto mam od paru dni.. napewno nie chodzi na jednyhm garze. dzis bylem u mechanika i zobaczyl na silnik,,, od cewek kable odlączał i padło na jedna ta srodkową,, ta srodkowa nie reagowala.. powiedział, żebym świece pozmieniał.. ew. kupił swiece i podjechal.. zapytałem się go czy mi się silnik nie r o z p i e r d o l i . powiedzia ł, ze "nieeee" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jak swieczki sie wylozyly to sprawdz tez kable moga byc w nienajlepszej kondycji. Dodatkowo wyczyscil bym krokowca tak zeby miec czyste sumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi