woz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Hejo. Pytanko. Do przyklejenia znaczka na blotnik (emblemat typu 316, 318) czym najlepiej? tasma dwustronna czy silikon lub jakis klej? Wiem ze sa tasmy dwustronne naprawde mocne, ale nie wiem czy jakis klej nie jest elpsza opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Forest dawał mi kiedyś taką magiczną taśmę , bardzo mocna. Ale nie wiem co to dokładnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 http://allegro.pl/tasma-montazowa-dwustronna-piankowa-5m-szer-20mm-i1675468097.html ja czymś takim kleiłem tylko żeby miała ok. 5mm szerokości. Dobra sprawa bo upychasz ją w wyżłobienia emblematu. Łatwo póżniej też usunąć np do malowania lub gdy sie znudzu bo wystarczy wziąść cienki miedziany drucik i poprostu tak jakby odciąć, wtedy lakier napewno nie zostanie uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 można też na czarny klej do szyb jest za***ioza , ale jak ci jakiś gnojek będzie chciał skubnąć emblemat , a nie da rady to albo odpuści albo poniszczy coś ze złości , trzeba wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 można też na czarny klej do szyb jest za***ioza , ale jak ci jakiś gnojek będzie chciał skubnąć emblemat , a nie da rady to albo odpuści albo poniszczy coś ze złości , trzeba wybrać Potwierdzam. Klej do szyb najstarszym i najlepszym przyjacielem każdego majsterkowicza. Spoilery,znaczki progi i tylko co sobie zyczysz. Gorzej jest ze zdjęciem bo znaczek siągniesz tylko z błotnikiem. Uzyj tasmy dwustronnej. Są dostepne różne szerokości. Sa to specjalne tasmy do listew bocznych i znaczków. Dostepne w każdym sklepie z materiałami lakierniczymi i w niektórych chemicznym. koszt kilka złociszy. Spełniają swoją role jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dokładnie, najlepiej taśma, bo zawsze będzie możliwość odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja miałem coś takiego. Naprawdę dobrze trzyma. http://allegro.pl/tasma-dwustronna-klejaca-19mm-super-klej-i1681116104.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Mam taką taśmę, wpadniesz do mnie do garażu to przykleję Ci co potrzebujesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mam taką taśmę, wpadniesz do mnie do garażu to przykleję Ci co potrzebujesz ... Lucius, czy jest cokolwiek czego Ty nie masz u siebie w garazu? To jest takie dziwne. Maly garaz 10metrowy, a gdyby sie wzielo wszystkie te twoje rzeczy z niego i rozlozylo na placu, to wyszloby ze sto metrow kwadratowych jak nic Lukasz, napewno jakos wdepne. Musze pierw znaczek oczyscic conieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Lucius, czy jest cokolwiek czego Ty nie masz u siebie w garazu? To jest takie dziwne. Maly garaz 10metrowy, a gdyby sie wzielo wszystkie te twoje rzeczy z niego i rozlozylo na placu, to wyszloby ze sto metrow kwadratowych jak nic Bo z garażem u faceta jest jak z torebką u kobiety - małe a pełno klamotów (no offence drogie Panie ). A jak się wszystko powyciąga to nasuwa się pytanie jak to się tam wszystko zmieściło i jak do cholery to wszystko tam ponownie wsadzić, żeby się mieściło nadal? A co do pytania, to również proponuję taśmę. Jakby co możesz zdjąć bez obaw. Ja kleiłem listwy w CC na klej do szyb. Jakiemuś cwaniaczkowi się spodobały i zabrał je... razem z lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Lucius, czy jest cokolwiek czego Ty nie masz u siebie w garazu? To jest takie dziwne. Maly garaz 10metrowy, a gdyby sie wzielo wszystkie te twoje rzeczy z niego i rozlozylo na placu, to wyszloby ze sto metrow kwadratowych jak nic Lukasz, napewno jakos wdepne. Musze pierw znaczek oczyscic conieco. Wszystko co mogę napisać to : wpadnij do mnie do garażu to oczyszczę Ci znaczek, mam tam odpowiednie mechaniczne przyrządy oraz chemię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nie chcę specjalnie nowego tematu zakładać dla takiej drobnostki, a też mam pytanie o pewien znaczek... Wie ktoś skąd można dostać, lub pod jakim hasłem szukać tego małego znaczka na grillu między nerkami i lampą? Widoczny na pierwszym zdjęciu: http://media.photobucket.com/image/e30%20white%20is/manlovermatt/dassig1.jpg Wybaczcie, że lekko nie na temat:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) ja proponuję otworzyć maskę i przykleić na silikon na gorąco, ja mam tak u siebie i nic nie widać, jak fabrycznie, nadmiar ściąć nożykiem i igła ;D jeśli chodzi o montowanie emblematu do grilla ;p plastik plastik /Paweł Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Kaffert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi