Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/tasma-montazowa-dwustronna-piankowa-5m-szer-20mm-i1675468097.html ja czymś takim kleiłem tylko żeby miała ok. 5mm szerokości. Dobra sprawa bo upychasz ją w wyżłobienia emblematu. Łatwo póżniej też usunąć np do malowania lub gdy sie znudzu bo wystarczy wziąść cienki miedziany drucik i poprostu tak jakby odciąć, wtedy lakier napewno nie zostanie uszkodzony.

można też na czarny klej do szyb jest za***ioza , ale jak ci jakiś gnojek będzie chciał skubnąć emblemat , a nie da rady to albo odpuści albo poniszczy coś ze złości , trzeba wybrać

Potwierdzam. Klej do szyb najstarszym i najlepszym przyjacielem każdego majsterkowicza. Spoilery,znaczki progi i tylko co sobie zyczysz. Gorzej jest ze zdjęciem bo znaczek siągniesz tylko z błotnikiem.

Uzyj tasmy dwustronnej. Są dostepne różne szerokości. Sa to specjalne tasmy do listew bocznych i znaczków. Dostepne w każdym sklepie z materiałami lakierniczymi i w niektórych chemicznym. koszt kilka złociszy. Spełniają swoją role jak należy.

Mam taką taśmę, wpadniesz do mnie do garażu to przykleję Ci co potrzebujesz ...

Lucius, czy jest cokolwiek czego Ty nie masz u siebie w garazu? To jest takie dziwne. Maly garaz 10metrowy, a gdyby sie wzielo wszystkie te twoje rzeczy z niego i rozlozylo na placu, to wyszloby ze sto metrow kwadratowych jak nic :)

Lukasz, napewno jakos wdepne. Musze pierw znaczek oczyscic conieco.

Lucius, czy jest cokolwiek czego Ty nie masz u siebie w garazu? To jest takie dziwne. Maly garaz 10metrowy, a gdyby sie wzielo wszystkie te twoje rzeczy z niego i rozlozylo na placu, to wyszloby ze sto metrow kwadratowych jak nic

Bo z garażem u faceta jest jak z torebką u kobiety - małe a pełno klamotów (no offence drogie Panie :D). A jak się wszystko powyciąga to nasuwa się pytanie jak to się tam wszystko zmieściło i jak do cholery to wszystko tam ponownie wsadzić, żeby się mieściło nadal?

A co do pytania, to również proponuję taśmę. Jakby co możesz zdjąć bez obaw. Ja kleiłem listwy w CC na klej do szyb. Jakiemuś cwaniaczkowi się spodobały i zabrał je... razem z lakierem :|

Lucius, czy jest cokolwiek czego Ty nie masz u siebie w garazu? To jest takie dziwne. Maly garaz 10metrowy, a gdyby sie wzielo wszystkie te twoje rzeczy z niego i rozlozylo na placu, to wyszloby ze sto metrow kwadratowych jak nic :)

Lukasz, napewno jakos wdepne. Musze pierw znaczek oczyscic conieco.

Wszystko co mogę napisać to : wpadnij do mnie do garażu to oczyszczę Ci znaczek, mam tam odpowiednie mechaniczne przyrządy oraz chemię ...

• 3 tygodnie później...

Nie chcę specjalnie nowego tematu zakładać dla takiej drobnostki, a też mam pytanie o pewien znaczek... :)

Wie ktoś skąd można dostać, lub pod jakim hasłem szukać tego małego znaczka na grillu między nerkami i lampą? Widoczny na pierwszym zdjęciu:

http://media.photobucket.com/image/e30%20white%20is/manlovermatt/dassig1.jpg

Wybaczcie, że lekko nie na temat:?

• 1 miesiąc temu...

ja proponuję otworzyć maskę i przykleić na silikon na gorąco, ja mam tak u siebie i nic nie widać, jak fabrycznie, nadmiar ściąć nożykiem i igła ;D jeśli chodzi o montowanie emblematu do grilla ;p plastik plastik ;)

/Paweł

Edytowane przez Kaffert