willi230 Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 mam fajną mine do zrobienia..... cały dach popękany....baza zapadnięta....rok po lakierowaniu przez specjaliste.... zrobiłem odkrywke...podważyłem szpachelką.... ***** tona szpachli:D:D z 0.5 cm...położona bez podkładu....:/ ponad 3 h zdzierania do zera:bag::bag::bag::bag: teraz bedzie juz tylko z górki:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 teraz bedzie juz tylko z górki:P:P:P dostawa ju zamówiona :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 szpachla.szpachla i jeszcze raz szpachla:) haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 hehe nie po to zdzierałem do gołej blachy zeby ***ać szpachli tonami:4::4: będzie pan zadowooooolllllooonnyyyylolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Masakra Tyle szpachli miałem nałożone na wczesniejszej mojej Bmw na błotniku... jak to zobaczyłem poleciał na smietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 <bmw>siema willi230 podziwiam zdolności świetnie maluje aerografem jest na co popatrzeć i co podziwiać Extra i pozdrawiam z Legnicyuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Tyle szpachli miałem nałożone na wczesniejszej mojej Bmw na błotniku... jak to zobaczyłem poleciał na smietnik W myśl tej samej zasady, rób cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 W myśl tej samej zasady, rób cabrio było by szybciej i mniej bym sie pobrudził zaproponuje właścicielowi:D:D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Willi... jesteś masakryczny!!...... <bmw_2> ...RESPECT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Eeee, zepsułeś. Trzeba było dłutko wziąć i coś ciekawego wyrzeźbić, szpachla sie fajnie daje rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 patryk....jakbys to prare dni wcześniej napisał...nie pomyślałem....jakieś freskopodobne cos by sie stworzyło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 To by się nazywało "szpachloryt" to dopiero sztuka, zacznij a dzieci będą się o Tobie w szkole uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 moj Kadett musi przejsc operacje naprawy tylnich blotnikow oraz jednego progu z wiadomego powodu - biodegradowalny opel + lakierowanie , wiec jakos sie dogadamy czarny kolor plus plomienie na masce i blotnikach na takim aucie to nie jest zbyt duzy "usmiech" ? generalnie dla jaj bym to zrobil ale nie chce byc za bardzo szykanowany na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mazi naklej sobie naklejke maxbimmera na klape w kadefixie:) bo przypadkiem żeby Cie ktoś na światłach z auta nie wyciągnął i nie w******lił!!! albo lepiej nie.. wiochy nam nie rób:) hahalolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 operacje na kadecie będą raczej nie opłacalne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 czarny kolor plus plomienie na masce i blotnikach na takim aucie to nie jest zbyt duzy "usmiech" ? generalnie dla jaj bym to zrobil ale nie chce byc za bardzo szykanowany na ulicy Nie będziesz za to pokażemy kadeta w W.Tuningu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Wili , Kadett zostaje ze mna do konca swoich dni 91' diesel serwisowany w ASO opla w niemczech do konca aktualnie nakulane 138 tys km wiec sie oplaca go robic tyle ze blacha go bierze... wiec chce to po zimie zrobic. co do malowania to jeszcze duzo czasu na przemyslenia , jestem otwarty na jakies propozycje byle nie bylo koloru rozowego Edytowane 10 Grudnia 2011 przez Mazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no raczej to ja jestem otwary na propozycje...ale najpierw blache ogarnij:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi