Tomski Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ALe dajesz rade mistrzu:) Maska po lifcie ma glebiej umieszone logo i nerki sa inne,bardziej kanciaste. Twoja to raczej od coupe patrzac na nerki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tak jest od qupejki:) chodziło mi właśnie czy to przed czy poliftowa maska:) thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 masz talent chlopie a co do maski to pofilt ma nerki jakby zakonczone na ostro na brzegach- jak pisal Tomski- bardziej kanciaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 panie Los Kubanos,a może jakiś mniej poważny motyw...nie wiem,hello kitty,albo wojownicze żółwie ninja...:)a tak serio-robiłes kiedys asa pikowego albo jokera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 znowu wzor, ktorego bym nie zapodal na auto, ale ladnie Ci to wychodzi a takie cos dalbys rade namalowac, tylko samym czarnym: http://www.behance.net/gallery/PAD-(Super-Ultra-Combo-Version)/535748 http://www.behance.net/gallery/TV-Kills-Everything/474645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 łatwe to to nie jest...ale dam rade:D:D:D musi to kozacko wyglądać na aucie:) moge machnąć ale najlepiej na lepszych materiałach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 znowu wzor, ktorego bym nie zapodal na auto, ale ladnie Ci to wychodzia takie cos dalbys rade namalowac, tylko samym czarnym: http://www.behance.net/gallery/PAD-(Super-Ultra-Combo-Version)/535748 http://www.behance.net/gallery/TV-Kills-Everything/474645 na necie znajdziesz właśnie takie naklejki, w postaci całych archów do nalepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 stan dzisiejszy.....jeszcze sporo przede mną....ale powoli...dam rade Mistrzostwo Świata!!! na ile sobie wyceniasz taką pracę? czy to zależy od tego ile brakuję do wakacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 sebo kolega poki co chce za 1,5k......mam zamiar puścić maske na allegro na licytacje bo jednak już troche przy niej siedze i za darmo nie oddam:) niedługo koniec pracy nad maską.......szykam oczywiście chętnego na przymiarke...oczywiście qupejka lub cabrio e46 przed liftem....ale cieżko:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 powiem krótko - kawał bardzo dobrej roboty - nie zmarnuj się chłopie to w przyszłości wezmę to pod uwagę w swoich modach;) a tak całkiem serio - bardzo mi się podoba, kto wie, może kiedyś się skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A ty masz napewno przed liftem tą mache , bo jak po lifcie to możemy przymierzyć na mojej zerknij na moją galerię i porównaj:wink: a praca , chopie masz fah w ręku uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 100% przedliftowa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 na necie znajdziesz właśnie takie naklejki, w postaci całych archów do nalepienia linki prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 no i po masce:) dosłownie zostały 2 poprawki.....dodatkowe 2-3 warstwy klaru<bez oszczędności.....bo ma byc konkretnie zabezpieczone:)> i po sprawie:P oczywiście zdjęcia nie oddają zamierzonego "efektu" wiec jak ktoś przypadkiem bedzie w pobliżu można wpadać pooglądać na żywo:) dzisiaj dwie osoby były <z czego jeden zainteresowany>....i wyszły w lekkim szoku:D pozdr:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Konkretnie dzialasz, jak dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) mati ty lepiej wpadaj na przymiarke maski!!:D kurde masz 80km:/:/ Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez willi230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 gdzies ty sie synu uchowal ... Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 zobacze teraz czy poleci za jakąś fajną cene........mam jednego zainteresowanego....ale wiem ze jak on ją kupi to będzie sie poruszał w mniej więcej mojej okolicy:/:/ fajnie jakby poszła dalej niż 50 km ode mnie:) a najlepiej do kogoś kto lata po zlotach itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Panie ty tylko malujesz czy też poprawki blacharskie są w MENU Bo moja czarnula potrzebuje dopieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 nie wiele osob o tym wie....ale moge zrobić praktycznie wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Pełen respekt. Kawał dobrej roboty. Jak dla mnie przekozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Dobra robota maska wyszla zajefajnie:) Szacunek kolegouklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Willi, musimy na jakimś spocie pogadać bo za dużo pytań mam;) odnośnie maski oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Willi, musimy na jakimś spocie pogadać bo za dużo pytań mam odnośnie maski oczywiście OOOO Sebo ma jakis chytry plan :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi