Kosa325i Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak najszybciej potrzebuje namiar na jakiegos sprawdzonego gazownika we Wroclawiu, zeby mi zmienil butle, bo na przegladzie okazalo sie ze brakuje mi jakichs tam papierow wlasnie do butli (nic o tym nie wiedzialem, bo nigdy nie mialem auta na gaz, a poprzedni wlasciciel mi nic takiego nie dal ) i musze ja zmienic, sprawa o tyle nagła ze w piatek konczy mi sie przeglad Ma ktos jakis namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Masz butlę w kole czy na plecach ? Zadzwoń do Jeszkowic (masz niedaleko z biskupina wylot na jelcz laskowice to jest zaraz za czernicą ), Dziki tam montował do siebie gazolinę , my też montowaliśmy do BMWCorsy gość całkiem kumaty i konkretny spokojnie mogę go polecić 600 121 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 sprawa wygląda następująco jeśli masz zbiornik wypuszczony na polski rynek to musisz zadzwonić do producenta butli (jeśli jeszcze jest ważna??) powinno na niej pisać do kiedy!! on ci papiery powinien podesłać! druga sprawa to wymiana butli w serwisie polecam Jakart na legnickiej wjazd z ronda na magnoli!!albo jedz do ostrowa wlkp tam legalizują butle na 10 lat!!!!kwota coś koło 300pln 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) W kole mam, ok zadzwonie i zobaczymy. Dzieki. Edit.: z tego co widze to jakas stara butla wiec mimo wszystko lepiej ja zmienic bo nic na niej nie widze, misiudyziu a masz jakis namiar tam na tych na tej legnickiej ? Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Kosa325i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ile litrów butla ma?? to zadzwonie i podadam i co na niej pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 dzwoniłem i pewnie masz butle ok 50l cena 350-400 bez wielozaworu(zostaje twój)ale dopiero po niedzieli:sad:więc lipa bo Ci nie pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak z Ostrowa chodzi o chlopakow z Matejki to Ci moge zalatwic wjazd w miare bez zadnych terminow, bo znam ich bdb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 byłem tam w ostrowie na ul Krotoszyńskiej (eko auto gaz)ojciec w sabie musiał papiery dorobić, bo butla produkcji polskiej ale na niemiecki rynek dana. a tam nie trza papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A tamtego to nie znam, ale generalnie pochlebnych opinii o nim tez nie slyszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dzieki wielkie misiudyziu, tak butla jakies 40-50l, dzwonilem do Jeszkowic ale tez terminy po niedzieli czechu rowniez dzieki, ale jak na razie jeszcze tu cos poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dobra juz wszystko jasne, przedzwonilem caly Wroclaw i nic nie znalazlem ;/ wszystko po weekendzie, ale w moich rodzinnych okolicach tato juz sie dogadal ze sprawdzonym gazownikiem i tam to zalatwi, tylko musze jutro zawiezc auto i wrocic autobusem, wiec nie bedzie mnie na piatkowym najcie ;( jeszcze raz dzieki za pomoc Panom powyzej temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi