patryk konin Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witajcie ostatnio w necie znalazłem sekwencje za 300zł we wsi koło mnie http://moto.allegro.pl/instalacja-sekwencyjna-stargas-polaris-sekwencja-i1672219245.html mam zamiar ją wsadzic do swojego Kancika jak by ktoś mógł żucić okiem czy na zjdęciu wszystko jest i co sądzicie o montażu na "lewo" jaką butle polecacie do E30 malutki bojlerek czy w zapas i dojazdówka albo szpraj ogulnie mile widziane spostrzeżenia z uzytkowanie LPG w E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 A dasz radę to ustawić ? masz jakiś interfejs żeby to ogarnąć po zamontowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 szkoda twojej e30 na taka sekwencje "gówniana" a i montażu na lewo to ja myślę ze znudziło Ci się życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) na lewo?Do przeglądów będziesz zdejmował?A co jak trafisz na szczegółową kontrolę policyjną? Bez regulacji będziesz smrodził za sobą bo jechać to to nie będzie. Jeśli masz za 300 pln instalkę to daj to gazerowi niech to zamontuje i ureguluje.I tak wyjdziesz na swoje a będzie to miało ręce i nogi. "Nypelki" masz do zakręcania i łączenia miedzi? Sterownik może nie mieć wielu dobrych funkcji korekt. Weź pod uwagę 5 lat ze średnim przebiegiem na lpg rzędu 20000km/rok to nie inaczej jak 100000km a dla wielu typów wtryskiwaczy to już kres.Reduktor pewnie zadżumiony i bliski regeneracji. Bez butli?-to w takim razie 300pln to za drogo:) Nie jaraj fajek w aucie bo coś mi sie wydaje że szykujesz sie nie na montaż a na "ulep"lpg bez względu na bezpieczeństwo. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 myślę ze drutowanie przy bmw to lipa trochę a szczególnie w takim temacie jak gaz tam dużo nie trzeba żeby zobaczyć auto z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Przy prawidłowym montażu,wyregulowaniu to całkiem bespieczny układ zasilania w paliwo.Momentami nawet lepiej zabespieczony niż układ Pb w razie kolizji i wypadku. Nie mniej widziałem już numery w których miedź poprowadzona jest pod wahaczami,w otworze na wał w wózku tylnego zawieszenia,i butle zamiast koła montowaną na budowlaną piankę do uszczelniania,gołe-nieodizolowane przewody miedziane w bagażniku.A potem płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 LPG ma być do czasu SWAPA myślałem żeby mi to założył gościu który kiedyś się tym zajmował zawodowo ale zmienił prace co do wbicia w dowód da raze załątwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi