Krzyniu21jezyna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Witam mam taki problem;/ z moja e39 523 wiec tak wczoraj przyjechałem z trasy wjechałem do garażu zgasiłem i poszedłem do domu dziś rano wchodzę do garażu wsiadam przekręcam kluczyk kontroli się zapaliły przekręcam dalej i NIC w ogóle nie kreci zero reakcji rozrusznika!!!!! co może być ???? POMÓŻCIE Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Krzyniu21jezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jest kompletna cisza czy jak przekrecasz kluczyk chcac zapalic slychac charakterystyczne ''cyk'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Akumulator Ci się rozładował. Poza tym 1-szy post i walisz temat mechaniczny w galerię ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyniu21jezyna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 w ogóle cisza zero rakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyniu21jezyna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a akumulator zmianiałem od brata Bmki i jest to samo kontroli sie palą i nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ... opcji jest co najmniej kilka : -wysrał się immobiliser -rozsypała się stacyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyniu21jezyna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 no własnie tez nie mam pojecia co moze byc ;/;/;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyniu21jezyna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a moze to byc rozrusznikiem zawiecha lub cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie wiem jak reszta ale ja mam dzisiaj zły humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nie wiem jak reszta ale ja mam dzisiaj zły humor. ...szczegolnie jak widzi sie taki temat w galerii A moze klemy do aku za zafajdane, albo jak zalozony zostal drugi akumulator to nie byly dokrecone? Prosze admina wywal ten temat z galerii :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi