Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ta akurat była pozowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 troche smiechu było Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To już mamy modela do naszych pokazów strojów Maxbimmerowych Na tym oto zdjęciu prezentowana jest spódniczka Maxbimmerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 nawet południowcą sie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 My razem z Basia rowniez strasznie dziekujemy ze mile spedzony weekend.Bylo naprawde super, tym bardziej ze to nasz pierwszy dwudniowy wyjazd z MAXBIMMEREM -i napewno nie ostatni. Po przyjezdzie pierwsze co zrobilismy to do sklepu po namiot, bo ta trojka ktora okazala sie jedynka nie za bardzo dala rade. Takze jezeli chodzi o NYSA 2 napewno nas nie zabraknie.... 1. Chiccoo 2. Edka i Nem 3. Energy, Basia i Adrian ...tym bardziej ze bedzie juz po naszym weselu i trzeba by bylo wypic jakas weselna:lol::dance::drunk: PS. moze nastepnym razem nikt o nas nie zapomni idac na bale.. PS 2. KORNI faktycznie dal rade, nogi ma prawie jak sarenka... Pozdrawiamy i jeszcze raz dzieki... Do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dzieki bardzo wszystkim za super weekend mimo ze bylismy od soboty to i tak bylo naprawde fajnie do zobaczyska nastepnym razem fotka z sernikiem pozowana ale jakby pytala zona Jara to full autentyk p.s. Jaro, jeszcze raz dzieki za zameczka p.s. szwagier, stawiasz flache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kilka zdjec ode mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie no znów ten gość na ostatnim przegina :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wszystko fajnie - fotki super. Teraz czas na powtórkę z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Dyziu, teraz już wiesz kto Ci wgiął drzwi? Spójrz na 5 fotę od góry na gościa w czerwonej bluzce... poznajesz? Planowany jest zlocik Nysa #2- pożegnanie lata ostatni weekend, ale to jeszcze nie jest pewne. Niestety ostatni tydzień sierpnia mi nie pasuje - wyjeżdżamy na urlop:( Nie można by innego terminu? Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) wczoraj rozmawiałem z Forestem żałuje że nie mogliśmy być ale sezon urlopowy i ktoś musi pracować ale na nstępną to nawet L-4 wezmę conajmniej raz w roku na Nysie trzeba być 1. Chiccoo 2. Edka i Nem 3. Energy, Basia i Adrian 4. mariusz13 & Ela\ foty super mati czy ja dobrze widze na wyświetlaczu ?? 88 promili coś ty pił ??? chyba Brzoza musi podjechać znowu na Nyse rekordzik podkręcić:drunk: Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dyziu, teraz już wiesz kto Ci wgiął drzwi? Spójrz na 5 fotę od góry na gościa w czerwonej bluzce... poznajesz? ...dokładnie, a mówi że nie ma pojęcia jak to się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mati flacha flachą ale kiedy szwagier zmieni nicka trzeba będzie go przycisnąć bo innej opcji nie mahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Proponuje założyć nowy temat, odnośnie Nysa vol.2 pożegnanie sezonu. Nas raczej nie będzie, muszę trochę popracować przed urlopem 1. Chiccoo 2. Edka i Nem 3. Energy, Basia i Adrian 4. mariusz13 & Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dyziu, teraz już wiesz kto Ci wgiął drzwi? Spójrz na 5 fotę od góry na gościa w czerwonej bluzce... poznajesz?Niestety ostatni tydzień sierpnia mi nie pasuje - wyjeżdżamy na urlop:( Nie można by innego terminu? a ty rozowa pantero chciales wine na biednego Eda zwalic nie ladnie tak co !!!!:2bacik::2bacik::2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 [/url] Uploaded with ImageShack.us no ta na mnie poszło..:)hehe ale powiem że nie wiedziałem że mam takie twarde poślady:)heheh ale na tym zdjęciu to było moje pierwsze piwo :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a ty rozowa pantero chciales wine na biednego Eda zwalic nie ladnie tak co !!!! Zwierzak, bo pierwsze co mi wówczas do głowy przyszło to to iż siłowałeś się z Dyzia 5-czką po tych "sytych" drineczkach no ta na mnie poszło..hehe ale powiem że nie wiedziałem że mam takie twarde pośladyheheh ale na tym zdjęciu to było moje pierwsze piwo ... no to ładnie:) teraz rozumiem dlaczego dopiero teraz do siebie doszedłeś Dyzio, ninja musi być twarda :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zwierzak, bo pierwsze co mi wówczas do głowy przyszło to to iż siłowałeś się z Dyzia 5-czką po tych "sytych" drineczkach : ze ja niby chlopie nie pij tyle albo zwolnij tepo wlewania % do gardla bo filmy ci sie myla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Siak czy siek ważne że jest winny- własciciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ale impreze mieliscie.Slina cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie no znów ten gość na ostatnim przegina :drool: oj tam oj tam juz przegina mati czy ja dobrze widze na wyświetlaczu ?? 88 promili coś ty pił ??? na szczescie to tylko alkomat sie wtedy zerowal jakby tak wyszlo to akurat musialbym tam siedziec do nysy 2 mati flacha flachą ale kiedy szwagier zmieni nicka trzeba będzie go przycisnąć bo innej opcji nie mahappy_bmw no cos sie szwagier ociaga... Jaro pogon szwagra! Ale impreze mieliscie.Slina cieknie w takm razie na drugiej edycji musisz sie pojawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 no cos sie szwagier ociaga... Jaro pogon szwagra! ...pisałem do niego, ale padł mu komp i sprawa delikatnie się przeciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zlotowcy macie pozdrowienia od Adriana( BMW Charade :-P), i dziękuje za spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zlotowcy macie pozdrowienia od Adriana( BMW Charade ), i dziękuje za spotkanie. Dzięki:) pozdrów Adriana również ode mnie i naciskaj go by zmienił furę żeby mógł swobodnie pod górkę podjechać :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 spoko spoko w planach jest W124Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 niikt nie robił więcej zdjęć???hehe może coś ciekawego się zobaczy co ominęło ludzia:):4::4::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi