chiccoo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 zawsze wodki musialo zabraknoc i jakies dresy nie pamientaly o zabraniu pewnych osob na wiejska potupaje ;/;/;/ Przypominałem o sobie pojedziemy kupimy- to sobie przypomniałes jak juz browara kończyłem, a co do dresów to ja ich nie miałem ale na disco byłem. Myślałem o Tobie ale jak państwo Edowie śpia to przeszkadzać nie można- jakąś kulturke trza meć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Również dziękuję za mega zarąbisty zlot:) Dziękuję również grupie BKP:) i do następnego:) Towarzystwo jak najbardziej doborowe:) Takich zlotów więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 troche smiechu było Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 buahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 za***ioza spodniczka korni ja tez dziekuje wszystkim obecnym na nysie grupie z poludnia i do nastepnego mojemu wegierskiemu przyjacielowi i wiecej takich wypadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 buahahahah chlopie wes ogol nogi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Również wielkie dzięki za extra zabawę , i miło spędzony czas:drunk: , a łydy po meczu w GÓRACH to jeszcze mnie napażają :2bacik:ale było fajno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 szkoda ze mnie zabrakło bo było widac za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to proszę parę fotek ode mnie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Drugie, trzecie zdjęcie od góry... największe... oto dokumentacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 troche smiechu było Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ... oj gdybym nie byl zonaty lolol ps. proponuje zglosic ta fotke do kalendarza - Mordulec ja porobi ala HDR i bedziesz mial pewna wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 taa...l w tle tam jakieś beemki się pasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kur... mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ooo miejscówka ta sama he he co te drzewa przez wszystkie lata widziały:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Oj widziały, widziały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 imprezka super , w piłke się powywracało:)bo to gra nie była:)hehe nogi do dziś czuje!!!! doborowe towarzystwo oby więcej takich wypadów!!!!pogoda pogodą ale integracja była najważniejsza:)pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia następnym razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 oj sie działo KORNI musi ogolic tylko nogi i bedzie spoko;-) dzieki jeszcze raz za miły weekendzik;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Kurde...... Zazdroszcze... Na następną Nysę jedziemy choćby się waliło i paliło!!! Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Na następną Nysę jedziemy chodźby się wliło i paliło!!! Czas pokaże czy słowa dotrzymasz. Planowany jest zlocik Nysa #2- pożegnanie lata ostatni weekend, ale to jeszcze nie jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kurde......Zazdroszcze... Na następną Nysę jedziemy choćby się waliło i paliło!!! ...i nawet Grubsona dla Ciebie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kolejna niepowtarzalna Nysa już za nami :drunk::dance:Dzięki wszystkim za spotkanie, co złego to nie my :lol: i do następnego Trochę krótki był ten weekend bez soboty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Czas pokaże czy słowa dotrzymasz. Planowany jest zlocik Nysa #2- pożegnanie lata ostatni weekend, ale to jeszcze nie jest pewne. Oby wyjazd wyszedł 1. Chiccoo 2. Edka i Nem ...i nawet Grubsona dla Ciebie miałem Bierz na 26.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bierz na 26.08 spoko, czeka na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to proszę parę fotek ode mnie Uploaded with ImageShack.us Mati zawsze sie zalapie na jakas za***isa fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi