Młoda Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Wcześniej o tym pisałem- gdzie i o której Sorki ostatnimi czasu chodze zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja śmigam jednak w sobote z rana!!! jak ktoś jedzie też to się dołączam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) okej mloda 18 15 kaufland dozobaczenia ale widzimy sie na orszaku wiec dogadamy,nemu jak chcesz to moge pozyczyc ci namiot bo ja kotwicze w aucie jak zawsze wiec jak chcesz Edytowane 29 Lipca 2011 przez sliwa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Panowie o której i gdzie Wrocławska grupa ma zbiókę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 To może inaczej kto w ogóle jedzie dzisiaj ?? My się dołączymy raczej na autobanie do Oława-Team :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 To może inaczej kto w ogóle jedzie dzisiaj ?? 1. Ja jadę z Wroka tylko nadal nie wiem gdzie i o której zbiórka- jak taka cisza bedzie do do Oławy polecę na 18,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 My tez lecimy z Wrocka... Wczesniej pisales ze 18 na Bielanach.......-JAK DLA MNIE OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ja dołączę w sobotę bo niestety bo dzisiaj mam jeszcze nockę ale jutro na pewno nadrobię co dzisiaj stracę wódka się od tygodnia chłodzi bmw_beer:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 No ja to samo. Po pracy lecimy z Bastarsem i po trasie spotykamy się ze Staszkiem To do jutra. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ja też na BIelanach o 18 będę a i namówiłem brata, ale jedzie niestety nie Beemką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 grupa Wrocław godz. 18 decatlon To do zobaczyska za 102min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Na chile obecna to jest lipa. Edka jak dobrze pojdzie to skonczy prace o 19 dodatkowo pare innych spraw wyszlo, ktore staram sie ogarnac Kur... rok temu tez niepojechalem do Nysy bo jakies ******lu powyskakiwaly Zobaczymy potem jak sie pouklada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Kurde chcialem podjechac do Was pogadac chwile, bo koczowalem na Netto w Domaslawie ale nie wiedzialem wlasnie gdzie i o ktorej sie spotykacie milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 lecimy z Bastarsem i po trasie spotykamy się ze Staszkiem ... i z matim lecimy z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No i już w domu Dzięki wszystkim za super imprezkę i oby takich więcej... POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 My też równiez dziękujemy za zarabisty weekend oby takich wiecej może troszke mniej pijackich;-)mimo że pogoda nie była rewelacyjna to i tak wszystko było super;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Fajnie było, pogoda też nas nie zaskoczyła ( zawsze jak jesteśmy w Nysie to pada ). Ekipa jak zwykle doborowa, w takim towarzystwie czas naprawdę miło sie spędza Ps. Pozdrowienia od "szwagra Marcina" lolol Ps2. Kiedy kolejna Nysa? :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ps2. Kiedy kolejna Nysa? chodza sluchy ze ok 26.08.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 chodza sluchy ze ok 26.08.2011 Takie pożegnanie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kolejny fajny zlocik :drunk: przechodzi do historii :drunk: Super było spotkać się w takim gronie , pogrilować , popić , podyskutować o beemkach i nie tylko Pogoda niczym nie zaskoczyła bo chyba nie było nysy żeby nie padał descz :lol: Aha i szacuneczek dla Wujka_Samo_Zło który pojawił się na zlocie , miło było poznać i pogadać ..... od siebie mogę dodać tyle , że wejście forumowe miał trochę kontrowersyjne .... ale przy spotkaniu na żywo naprostował swój wizerunek i mogę powiedzieć że spoko z niego gość :drunk: Zapraszam częściej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Widzę ze wyjazd udany, szkoda ze nie mam juz czasu tyle co kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 i teraz bede musial czytac jak bylo fajnie Ostatecznie mielismy przyjechac w piatek do soboty ale wyszlo jak wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Było bardzo miło spotkanie pierwsza liga. Pogoda może nie taka jaką sie zamawiało, ale było super superowo. Mało zdjęć mam ale są: Edu i pani Edowa w sypialni: [ATTACH=CONFIG]15629[/ATTACH] Moja niedoszła żona z jakimś panem [ATTACH=CONFIG]15630[/ATTACH] Ranny posiłek mikołaja [ATTACH=CONFIG]15631[/ATTACH] PLAYBOY Edu i jego uniformy [ATTACH=CONFIG]15632[/ATTACH] Napisał Pola Ps2. Kiedy kolejna Nysa? chodza sluchy ze ok 26.08.2011 Więc robimy liste obecności: 1. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ja byłem na chacie o 12 niedawno wstałem ale kaca to mam do tej pory męczy mnie nic tylko poprawić było super impreza doborowe towarzystwo dziekuwa dla wszystkich do zobaczenia na następnym spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kolejny udany wyjazd nie straszna byla nam pogoda jak zawsze wodki musialo zabraknoc i jakies dresy nie pamientaly o zabraniu pewnych osob na wiejska potupaje ;/;/;/ ps Kasia bardzo ladnie dziuekuje za mile spedzony czas w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi