Gość staszek Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 a moja pogodynka zapowiada na wekend pięknom pogodę happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja widzę dobrą pogodę na weekend tylko w sobote lekki deszczyk http://pogoda.onet.pl/1,961,38,,,nysa,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ja odpadam praca praca praca wypijcie za mnie dużoooo browarków bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 O której i gdzie jutro zbiórka? Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 My niestety odpadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Może upalnie nie będzie, ale dramatu(oprócz niedzieli, gdzie będziemy wracać do domu) też nie powinno być http://pogoda.onet.pl/1,961,38,,,nysa,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Pogoda jaka by nie była zawsze jest trza byc twardym nie mietkim Ekipa widzę sie rozpuszcza jak lód na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 jedziemy na orszak a potem mysle ze okolo 18 stej i ogien chicco damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja powoli organizuje powrót do domu i jutro bym śmignął również żeby zdąrzyć wytrzeźwieć :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 My chyba polecimy tym zjazdem w Wojkowicach , Śliwa będziesz na zjeździe Oława/Strzelin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 A może ktoś da namiary na miejscówkę bo ja tam nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Będzie zapewne flaga I zobaczysz bi em dablju wiec nas rozpoznasz.Ale jedziemy chyba wszyscy razem pod wieczorek? Może ustalimy jakies miejsce i godzine spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Będzie zapewne flaga To już od wjazdu do Nysy będą flagi ?? lolol Nie wiem o której z roboty wrócę, o ile się uda do jutra więc wolałbym wiedzieć dokąd mam jechać :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Może ustalimy jakies miejsce i godzine spotkania? Wcześniej o tym pisałem- gdzie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Może tak jak zawsze; grupa oławsko-jelczowska i my spotyka się na zjeździe, tym co pisał wcześniej Marcin, a grupa z Wrocka zbiera się na mieście i jak będa dojeżdzać to puszczą dzwonka, my się włączamy i jedziemy dalej albo wjeżdzają do nas i razem jedziemy Co do godziny, ja się nie wypowiadam, bo ja mam wolne :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 a my namiotu niemamy ... ostatniom razem byl ale nieudalo sie go rozbic ) co do godziny to my najwczesniej 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 a my namiotu niemamy ... ostatniom razem byl ale nieudalo sie go rozbic Aż tak źle nie było z wami. Chęci wam brakowało do rozbicia obozu, ale że masz karetke to w niej spanko było A co do godzinki to sądze że będzie w sam raz godz.18 dla grupy która startuje z Wrocławia- standargowo Decatlon Bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Halooo Czy ktoś może nakreślić na mapce dokąd się udajemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Halooo Czy ktoś może nakreślić na mapce dokąd się udajemy? Twoja prośba jest dla mnie rozkazem http://meteor.turystyka.pl/rekreacja-skorochow,skorochow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 W sumie to ja też nie mogę się doczekać :dance::drunk::grill: A jeszcze jak będzie słoneczko .... to nic mi więcej do szczęscia nie potrzeba lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki Chiccoo... Teraz tylko dojechać do domu i zabrać wszystko co potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kilka osób z BKP będzie na miejscu już przed wami aby zarezerwować nasze coroczne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kilka osób z BKP będzie na miejscu już przed wami aby zarezerwować nasze coroczne miejsce No to gitarka , podejrzewam tak już tradycyjnie zawiniemy około 19tej na miejsce :drunk: do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 My gdzieś tak wyjeżdżamy z Prudnika około 5-tej popołudniu więc będziemy czekaćhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Śliwomix o 18.15 na kauflandzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi