korni8808 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Pytanie mam Bierze ktoś czajnik? Bo bez porannej kawy się nie obejdzie wezmę butle gazową z palnikiem; czajnik i patelnie (jak nie zapomnę :-P) i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 wezmę butle gazową z palnikiem; czajnik i patelnie (jak nie zapomnę :-P) ok, to ja wezme lodowke, toster, frytkownice i zmywarke :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Mati, to nie zlot ciężarówek :4: jeśli zmieścisz możesz zabrać - od przybytku głowa nie boli:4: lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ja niestety odpadam bawta sie dobrze i nie zapijcie sie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ... edu ja Cie prosze nie rob scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ok, to ja wezme lodowke, toster, frytkownice i zmywarke :drunk: jak masz agregat to pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ok, to ja wezme lodowke, toster, frytkownice i zmywarke :drunk: .... patrząc z perspektywy poprzednich lat ... to wystarczy że będziesz miał na czym siedzieć , bo 3 dni na stojąco albo na trawce to trochę kiepska perspektywa Dla tych co nie byli to tak w skrócie : ... jedziemy na normalny biwak czyli wszystko co zabieracie na wyjazd pod namiot będzie przydatne ... krzesełka , stolik , namiot , śpiwór , czajnik elektryczny , grill , napoje , jedzenie , browar itd itp .... lepiej w to wszystko zaopatrzyć się przed wyjazdem niż później zamiast relaksować się przy :gril: :drunk: ... to zwiedzać Nysę w poszukiwaniu jakiegoś sklepu Dostęp do energii elektrycznej jest zapewniony kosztuje to stosunkowo nie wiele bo chyba 15zł za cały weekend tylko pozostaje kwestia , długiego przedłużacza + kilku rozgałęźników tak żeby to sobie rozprowadzić między namiotami ... jeśli ktoś ma jakąś lampę do postawienia / powieszenia na drzewie to też warto zabrać co by po nocy nie siedzieć w zupełnych ciemnościach i np. jeśli ktoś dysponuje jakimś radyjkiem na 230V to też można zabrać zamiast katować akumulatory w aucie Generalnie zabieramy wszystko co może się przydać na wyjeździe plenerowym :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Oki ja wynajdę czajnik gdzieś w piwnicy... O ile go znajdę ! :dance: przedłużacz ma chyba Forest w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 to moze ja przyjade ciezarówką i kazdy bedzie mógł coś do mnie wrzucić:lol: żartowałem chyba jednak Siwy z nami pojedzie jego debiut pod namiotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Tak swoją droga przydałaby się nam lodówka :roll: byłoby gdzie piwo schłodzić lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ja wezme czajnik bo mam tylko kable do pradu no i jak kto by mial to halogen,pilke bo mecz to juz tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jedzonko, napoje, namiot, śpiwór, poduszka, oświetlenie namiotowe, krzesełka i lampe 500W ( taka co wiesza sie na murach ) i może tez samiczkę zabiorę by nudno "później" mi nie było Czajnika nie biorę bo bedzie juz dostatecznie ich duzo. A lodówka to dobry pomysł by był tylko że kto by tam jechał "duzym" samochodem żeby ją zabrać? Pytanie z innej beki: u kogo jest namiot handlowo-klubowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja mam tylko turystyczna chłodziarke na 12V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A mi pozostaje znowu tylko pozazdroscic Nieobecny jeszcze 1.5 miesiaca. Ale bede 3mal kciuki za udana pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 dobra lodówkę mogę mieć ale jakiś turas do transportu by się nadał!!!:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam byłem nad skorochowem tydzien temu dla zainteresowanych takie info Pole namiotowe 6zł Wejscie 5zł Auto tez jakos 6zł sklep spozywczy jest otwarty dopiero od 8rano. ceny browara jeszcze mozliwe:) oby tylko pogoda dopisała http://pogoda.wp.pl/miasto,nysa,mid,1201166,mi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To ceny zbytnio się nie zmieniły. Ja mam wielką nadzieję, że będzie pogoda. Oby nie padało, z resztą jakoś sobie poradzimy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 no lepiej zeby nie padalo bo nasz Siwy nie usiedzi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ja odpadam powód wiadomy .. nie mam czym dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ma padać podobno w piątek i sobote a niedziele nie troszke lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ale w spocie chyba pogoda nie bedzie przeszkadzać. Na redeco tez z poczatku padało a potem sie wypogodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jak w piątek będzie padało to ja raczej nie jadę , najwyżej jak z rana w sobotę będzie normalnie to dojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 jak bedzie mokra pogoda też w sobotkę bede- czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie wiem o co kaman - Admin nie jedzie więc skąd ten deszcz? Jeśli będzie taka beznadzieja to my z Młodą wogóle odpadamy. Jak mam siedzieć w Nysie i moknąć albo odpłynąć gdzieś z namiotem to śmigamy na luzie do Polkowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 nie panikowac do piatku jeszcze dwa dni miejmy nadzieje ze bendzie gitara bo to moze byc jedyna nysa w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi