BASTARS Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Hehe zlot AA :drunk: Jakich AA:drunk: , chyba MBA :lol::drunk::4::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Zapomnieliście dodać jeszcze o pływaniu (jak ktoś lubi) no i oczywiście gra w nogęhappy_bmw Widzę co patrze ile osób będzie od was to z dnia na dzień co raz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 I o to chodzi , zabawa , integracja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wieczorek zapoznawczy z nowymi członkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dokłanie większości z was nie znam a też odemnie z klubu kilka osób jeszcze nie poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no moja coupeja wreszcie zrobiona ,więc do Nysy na pewno przyjedziemy.Wreszcie będzie blisko na zlot,z Kłodzka to tylko 55 km :lol:weźmiemy duuuużo browaru no i oczywiscie mięsko na ruszt... juz mam smaka na grila!!!do zobaczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 juz mam smaka na grila!!! Jak masz DUŻEGO smaka to trenuj jedzenie i picie przed Nysą, by być na "podium" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja to pewnie Nyse bede sobie przypominal z fotorelacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 fotorelacji A mam tego troszkę na konpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Już żałuje, że mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja to pewnie Nyse bede sobie przypominal z fotorelacji ... tym razem sam nie bedziesz tylko wes lepsze lezaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 1.Edu 2.Micnic(jeszcze nie pewne) 3.Jaro (tak na 90%) 4.chiccoo & ? 5.Mordulec 6.BASTARS 7.Nem i Edka 8.Mati & Daria 9.Młoda&Forest (nie pewne) 10. Jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Już żałuje, że mnie nie będzie bierz urlop takich imprez sie nie opuszcza a poza tym, kto Mordulca zaniesie do spania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 bierz urlop takich imprez sie nie opuszcza a poza tym, kto Mordulca zaniesie do spania? ha ha ha :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 bierz urlop takich imprez sie nie opuszcza a poza tym, kto Mordulca zaniesie do spania? bez przesady male dziecko nie jest zasnie tam gdzie bedzie uwazal za stosowne miejsce do snu czyli pod kolem swego auta ::lol:::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a poza tym, kto Mordulca zaniesie do spania? Sam sobie poradzi, ja wiecznie żyć nie będę lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Taki urlop nazywa sie też L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 no cóż licząc taki weekend (od soboty do niedzieli) trzeba liczyć do tego jeszcze poniedziałek na odsypianie czasmi też i troszku wtorku jeśli ktoś mocno popije tak jak było w tamtym roku BKP balowało od Piątku (nie wszyscy) do poniedziałku świtu heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Są już obywatele RP reprezentujący Maxbimmera którzy bedą działąc od piątku- zawsze możesz sie dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No zobaczymy czy będe w Piątek w Sobote i niedziele napewno dojadę z grupą Południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 1. Edu 2. Micnic(jeszcze nie pewne) 3. Jaro (tak na 90%) 4. Chiccoo & ? 5. Mordulec 6. BASTARS 7. Nem i Edka 8. Mati & Daria 9. Młoda&Forest (pełen pakiet czyli piątek - niedziela) 10.Jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A pamiętacie, że w piątek jest orszak ślubny Golabka i Ani? Jak to bywało w czerwcu, szykuje się spot za spotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A pamiętacie, że w piątek jest orszak ślubny Golabka i Ani? He he he...Alzhaimer Dzięki za przypomnienie. Najwyżej dojedziemy później albo porwiemy Młodych do Nysy i impreza na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 jeszcze się nie wpisuje bo nie wiem jak u mnie będzie!!! ale chęci są!!!:drunk::drunk::drunk::drunk::grill::drunk::grill::grill::drunk::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 1. Edu 2. Micnic(jeszcze nie pewne) 3. Jaro (tak na 90%) 4. Chiccoo & ? 5. Mordulec 6. BASTARS 7. Nem i Edka 8. Mati & Daria 9. Młoda&Forest (pełen pakiet czyli piątek - niedziela) 10.Jokeymiras 11. Kuma & Ala 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi