tazunio Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 siemka, wiecie moze czy dysk zewnetrzny mozna z powodzeniem podpiac pod PS3, czy sa jakies ograniczenia (producent, mozliwosci techniczne) i oczywiscie jak to zrobic 8) moze macie jakies sprawdzone dyski zewnetrzne, ktore smialo mozna polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dysków zewnętrznych chyba nie dało rady podpiąć pod PS3 ..... co innego jakiegoś pendraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a co chces zna tym dysku tzrymac? filmy, muze zdjęcia ? ma podpinam pendraka 16GB to czyta normalnie, PS3 z oru firmware nie czyta NTFS, czyli HDD musialby byc sformatowany na FAT32 wiem ze podpinajac JailBreak'a formatują jakoś partycje ze czyta pliki większe nic 4.3GB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 myslalem o dysku 1T, jeszcze poszperam po necie i poczytam co tam pisza na tn temat dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a jaki mas zw konsoli ? SONY dopuszcza wymiane dysku na większy bez utraty gwarancji http://www.ps3site.pl/forum/topic/6030-wymiana-dysku-w-ps3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 musze sprawdic na chacie ale wydaje mi sie, ze 250GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Spokojnie dysk zewnętrzny można podpiąć do PS3 przez USB Dysk Konsoli możesz wymienić na większy tylko musisz zwrócić uwagę na prędkość tego dysku Edytowane 11 Lipca 2011 przez piotras120682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 a co chces zna tym dysku tzrymac? filmy, muze zdjęcia ?ma podpinam pendraka 16GB to czyta normalnie, PS3 z oru firmware nie czyta NTFS, czyli HDD musialby byc sformatowany na FAT32 wiem ze podpinajac JailBreak'a formatują jakoś partycje ze czyta pliki większe nic 4.3GB Ja mam u siebie 320GB .Formatują w FAT32 i wgrywają program który umożliwia ładowanie większych plików (poszukaj na sieci ). Ja mam podpięte 1TB przez usb i mam sformatowane w FAT32 , musiałem zrobić 2 partycje na dysku bo program którym to robiłem inaczej nie chciał sformatować . A i trzeba utworzyć foldery o nazwach PICTURES na foto i VIDEO na filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi