spajderp Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 witam mam taki problem alarm działał bez problemowo do czasu jak sie skonczył akumulator teraz po wymianie aku alarm zwariował zamykam bume alarm sie normalnie uzbraja i zaczyna wyc po chwili a czasami w nocy jest to strasznie denerwujące bo w nocy jak sie załączy to musze wychodzic na balkon żeby wyłączyc pilotem a sąsiedzi...... teraz zamykam tylko centralnym bez alarmu a i dodam że alarm mam założony z czujkami ruchu w aucie i obsługą centralnego co może go boleć ??? pozdro spajderp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ... skoro mowisz ze problemy zaczely sie po wymianie akumulatora wiec moze sie w jakis sposob "rozprogramowal" a w takim wypadku pomóc moze chyba tylko firma która go zakladala. Zdecydowanie się zgadzam, lepiej samemu nie grzebać (jeśli masz na gwarancji) to ta firma co zakładała, powinna wiedzieć co jest grane. Nie trzeba zaraz do nich jechać - może jeden telefon pomoże pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 na poczatek odlacz czujniki ruchu i zobacz czy bedzie tak samo. to chyba kazdy alarm sygnalizuje co wyzwoliło wycie alarmu iloscia mrugniec llub pikaniami przy otwieraniu pilotem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 spajderp, ja, prawdopodobnie mam taki sam alarm jak u Ciebie, póki co mój aku jest ok, jedyny problem to mam, że nie chce "czasami" sie sam zamykać z pilota, alarm się uzbraja, a centralny nic - troche nie dobrze, bo czasami z rozpędu można nie zamknąć beemki. A co do Twojego problemu.. ja bym spróbował odłączyć i podłączyć jeszcze raz akumulator może coś się zruszyło i dlatego masz taki czujny alarm. I zarówno zgadzam sie z kolegami.. sprawdź czy nie masz żadnego owada w aucie(mi alarm się właczył jak kom. zostawiłem w aucie i zaczeła dzwonić), a jak nic nie pomoże to jedź do firmy, która Ci zakładała.. Pozdrawiam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spajderp Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 witam alarm jest zamontowany w polsce,niewiem jak sie dokładnie nazywa bo był w aucie jak je kupiłem ale od pewnego czasu juz chodzi normalnie przestał sie sam sie uruchamiac i działa jak powinien zobaczymy jak długo... pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi