czerwienny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 dorzucam pare fotek... czerwienny moze bys linka zarzucił zeby sobie wszyscy wszystkie foty sciagneli? ci,co powinni,to maja moje gadu i linka dostali do wszystkich fotek... ci co nie maja mojego gadulca,to na PW sie zglosili i dostali nie moge wrzucic linka na strone,bo po co wszystkie foty maja targac nawet niezarejestrowani uzytkownicy... nie mozna publikowac zdjec z odzywkami typu browar... itp... :> no jak co,to na PW <bmw_3> PS. jezeli nie widzisz fotek,to kliknij na pierwsza strone tego tematu...bo to juz jest druga strona :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 fajnie było :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 :mrgreen: <bmw_2> :mrgreen: ze był to jeden z fajniejszych jak nie najfajniejszy spot na jakim byłem jeszcze wszystko przed nami, będą jeszcz lepsze, miejmy nadzieję :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Cód, miód, malina Takie spociki są baaardzo fajne. Mam nadzieję, że następny bedzie jeszcze lepszy <bmw_3> <bmw_2> Dzięki wszystkim, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyŚkA Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Wielki szcuneczek dla Janusza który przewalil hektar ziemi aby byc razem z nami. I jeszcze MyŚkĘ ze sobą zabrał Za co jestem mu wdzięczna To był bardzo udany dzionek I czerwienny ma rację co do nie podawania linków na ogólnym forum. Pozdrowionka for all 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 odzywkami typu browar chyba używkami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 przyznam ze wypadzik byl bardzo pozytywny mam propozycje za 2 tygodnie w niedziele robimy powtorke z rozrywki zbieramy sie na 9 wszyscy moze byc w tym samym miejscu i lecimy nad wode happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyspersja Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 pieknie bylo heh... zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 qrczątko - następnym razem choćbym miał dwa dni nie spać to przyjade <bmw_2> ... niestety.. z teściową nie wygracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 odzywkami typu browar chyba używkami :wink: heh dla mnie (i nie tylko) browar jest odzywka,bo bez niego jakos tak czlowiek zle sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Impreza fajna, fotki mocne, smieszne, nasmialem sie ile wlezie. Gatki swietne, łeb jak dioda ktora swieci :idea: , mocne zdjecie PICT0163.JPG nie wiadomo kto ma dmuchac 8) , panny spoko i do tego jest jeszcze piesek. PS: Pojechalbym z Wami zabawic sie no ale jak nie ma czasu, to cos sie dzieje zawsze i tak naokraglo. do DW-city mam 150km predzej tam bym sie pojawil, w celu zapoznawczym. Dajcie filmy .pozdro for all.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi