Piotr Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Spot odbędzie sie 30.07.2006 o godz. 12.00 na parkingu przy ulicy Mickiewicza, póżniej wyjazd na "kąpielisko" w Chrząstowie ( kosz wjazdu auta - 5 zł) ) całą kolumną aut . :mrgreen: Dla chętnych ( swoje sprzęty ) grill, pływanie, gry plażowe, różniste zawody ...........skład drużyn ustalimy na miejscu :roll: Proszę zabrać parasole, piłki plażowe, ręczniki, klapki, koła do pływania, motylki, pontony, materace itp. :mrgreen: :mrgreen: plan parkingu: specjalnie dla Maxbimmer Klub zdjęcie z satelity szpiegowskiego ZSRR: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=51.112501,17.087957&spn=0.00162,0.003616&t=h&om=0 poglądowe zdjęcie miejsca: i oczywiście lista (proszę się dopisywać poprzez kopiowanie istniejącej i wklejanie + swój nick): 1. Kosa 2. Piotr 3. Olejus (na 95%) 4. czerwienny 5. Stachow 6.Boeing732 7.Yan00sh (jak zrobie wisko) 8.Michu 9.KONRADO vel Kondzio 10. Broder (jak sie uda...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 1. Kosa 2. Piotr 3. Olejus (na 95%) 4. czerwienny 5. Stachow 6.Boeing732 7.Yan00sh (jak zrobie wisko) 8.Michu 9.KONRADO vel Kondzio 10. Broder (jak sie uda...) 11.Dziki (ale dopiero po 18 tej:-(praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 1. Kosa 2. Piotr 3. Olejus (na 95%) 4. czerwienny 5. Stachow 6.Boeing732 7.Yan00sh (jak zrobie wisko) 8.Michu 9.KONRADO vel Kondzio 10. Broder (NA BANK :mrgreen: ) 11.Dziki (ale dopiero po 18 tej:-(praca) 12.bazylfox (jak uda mi się wcześniej wrócić z Katowic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Panowie jedna sugestia nie wiem czy macie świadomośc tego ze jak zajedziemy tam na 12 30 13 00 to możemy zapomniec o wolnych miejscach przy wodzie, sa dwa wyjścia z tej sytacji -albo zbierzemy sie i pojedziemy tam wcześniej (mało prawdopodobne) -poszukamy kliku ochotników którzy pojada tam rano i zajma dobre miejscówki Pozdrawiam Konrad bardzo dobrze powiedzianie,ja tam nie wtrącam się,ale lepiej zacząć całą imprezę z samego rana,aby zająć sobie dobrą miejscówkę (kobita w Chrząstrawie mówiła,że w ostatnią niedzielą przewinęło sie około 1000 aut),to jest argument żeby ruszyć z samego ranka np. godz.9.00,a ci co nie mogą poprostu dojadą do zarezerwowanych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 nie będziemy teraz zmieniac godziny na parkingu :evil: pojedzie ekipa z "kałachami" rano to zarezerwuje, mam nadzieję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ale wy macie problemy ...ja w tym czasie[ sobota wieczorem,cała niedziela] bedę kładł kostkę granitową w zieleńcu :cry: to jest 3 opcja na spot :mrgreen: hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ale jutro ma być : http://pogoda.onet.pl/0,197,38,miasto.html#pnd to można wyluzować sobie z wodą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 no nie bedzie chyba tak zle,bo w ciagu dnia ma byc ponos slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 1. Kosa 2. Piotr 3. Olejus (----niestety---- bez sznas na przyjazd na spocik ) 4. czerwienny 5. Stachow 6.Boeing732 7.Yan00sh (jak zrobie wisko) 8.Michu 9.KONRADO vel Kondzio 10. Broder (NA BANK ) 11.Dziki (ale dopiero po 18 tej:-(praca) 12.bazylfox (jak uda mi się wcześniej wrócić z Katowic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Mnie znowu ominie pierwsze spotkanie z Klubem bo Jade dzisiaj nad morze i niestety nie dam rady jutro sie pojawic. :cry: Napewno nastepnym razem!!!!Pozdro dla wszystkich happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 3. Olejus (----niestety---- bez sznas na przyjazd na spocik ) Olejus, a taka mialam nadzieje na ten w koncu pierwszy raz... .... spotkac twoja E38, która mi sie tak bardzo podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Olejus, a taka mialam nadzieje na ten w koncu pierwszy raz... .... spotkac twoja E38, która mi sie tak bardzo podoba:) Ja również żałuje (...) niestety ale nie dam rady !! pozdrawiam wszystkich i aby ten X Spot był mega dobry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Witka...wczoraj zagoscilem na spocie i powiem ze byl na pelnym kozaku...co prawda przyjechalem z irasem bo po sobotnio-niedzielnym grillu nie bardzo nadawalem sie na kierowanie...ludzi bylo dosc sporo..chyba 12 autek bylo choc moge sie mylic za to w kazdym autku spokojnie po 2 osoby...duzo atrakcji...ponton,graa w siatke , w noge wyglupy itp ogolnie pelen spas czekam na fotorelacje...aa i swoja droga na spocie mimo ze nie pojawilem sie furka ani jednego browca nei wypilem ehh piekna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 no bylo tak,jak mialo byc...pelna integracja bmw_beer <bmw_2> wrzucam pare fotek dla tych,ktorzy nie byli... w sumie na parkinku przy Mickiewicza nie bylo za duzo aut,bo wiekszosc poleciala prosto do chrzastawy... ecik mial swietnego pomysla..pojechal rano z kims (wlasnie nie wiem,kto z nim polecial)..postawili bumki daleko od siebie przy brzegu i ...ogrodzili teren przedluzaczem ogrodowym (taki pomaranczowy) eheheeehehehhee dzieki temu potem bunie staly w jednym ciagu przy wodzie uklon_bmw PS. nie sadzicie,ze TDSerek na piatej focie jest boski??? :wink: no to pewnie zasluga fotografa :lol: bo z tego co wiem,to On wiecej baluje,niz cwiczy na silce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ...i jeszcze kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebilon2 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 :evil: :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Poprostu Mega Spot nad woda <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Atmosferka pewnie mistrz-widać na fotkach. Ja w piątek póżnym popołudniem wylagiwałem się w Chrząstawie-chyba nawet widziałem Broder'a .Niestety jednak na spocik nie dałem rady podjechać-wytyrałem sie w robocie masakrycznie. Pozdro dla all(może następnym razem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Tylko pożałować tego "MEGA X SPOTu" . Fajne laski były ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyŚkA Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Yo Byłam pierwszy raz i mi się bardzo podobało Fajnie tam macie Pogoda dopisała, troche wygłupów;), zabawa, foty, muza, szamonko i pićko...no jednym słowem full wypas Pozdro dla Wszystkich :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 atmosferka,jak zwykle z los ekipos zajefajna :lol: dorzucam pare fotek... PS. na ostatniej focie.... czy te Pijasa gatki nie sa sexowne?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 dokladnie tak zapodaj wszystkie fotki jakos do sciagniecia w pliku ajj pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyŚkA Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A ja już mam wszystkie i jest co oglądać i podziwiać :D Śuper, Śuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 niech nikt nie wazy sie stwierdzic,ze laski nie byly The Best... bo <bmw_4> <bmw_1> aha..prosze mi wspolczuc,bo zapomnialem sie zabalsamowac i moj leb wyglada teraz,jak zarowka :idea: ehehehehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyŚkA Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 I ta którą Yan00sh trzyma na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi