rasend23 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mam problem z chłodnicą mianowicie pękła mi na gwincie w miejscu korka odpowietrzającego na całej długości gwintu i puszcze mi tamtendy płyn i pare jak się zagrzeje kiedyś za mocno dokręciłem ten korek aż się przekręcił i to pewnie efekt tego. Zrobić się z tym raczej nic już nie da więc pozostaje wymiana chłodnicy ale mam problem z dostaniem takiej bo jest to e36 325i 1992r z klimą i na dodatek automat ma ktoś z was może taką chłodnice albo jakiś na miar gdzie można by taką dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 podpytaj chłopaków w SilesiaParts podaj vin i bedzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A możliwie ze przez to pęknięcie nie chce sie odpowietrzyc dzisiaj po przejechaniu 2 kilometrów temperatura skoczyła prawie na 100 ale zjechałem na bok zgasiłem odrazu i poczekałem aż ostygnie ale ogrzewanie działa węże pa gorące tylko tak jakby ciśnienia nie było w wężach co pa miękkie. Dodam ze była wymieniana uszczelka pod głowicą i od tej chwili cos jest nie tak. Jak po puszczę korek odpowietrzający to caly czas idzie powietrze ale plyn nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeżeli korek tobie nie trzyma to cały czas będzie zapowietrzony węże będą miękkie.U mnie też tak się objawiało jak korek przekręciłem i wskaźnik też inaczej pokazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Podjedź zachłodnicą do Kyca do Bukowy śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No dzisiaj właśnie jade do niego zobaczymy co on tam ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kurde ja wymieniałem jakoś pół roku temu chłodnice w M52, jakis zamiennik polskiej produkcji, 2 lata gwaracjii i jest super, cena coś chyba z przesyłką 230, jak znajde namiary na sklep to Ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Chlodnica wymieniona kupiłem używaną od Kyca nie jest to taka sama jak moja ale dobraliśmy taką zeby parowała teraz do skrzyni mam dodatkowo małą chlodnice przykrecaną do dużej ale wszystko pasuje. Auto sie odpowietrzyło bez problemu temperatura ok ciśnienie na wężach jest także myślę ze wszystko juz bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi