GrinarnE30 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mozna i niemca kupic ale sa sporo drozsze, a silnik czy z angli czy niemiec to chyba bez roznicy :p:p Z tego co wiem przy piaskowaniu zdziera sie cala powloke lakiernicza az do golej blachy.... Czy to dobra metoda ?? Hmm napewno droga no i masz usuniety caly lakier, a tam gdzie niema zadnej rdzy ani uszkodzen to ja bym zostawil oryginalny poklad itd itp... No chyba ze naprawde chcesz wydac 5000-10 000zl na malowanie najlepszymi farbami w bardzo ogarnietej lakierni przez bardzo ogarnietego lakiernika... Wtedy ma szanse to byc zabezpieczone pomalowane i trwale jak w fabryce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Cos tam wiem o malowaniu E30 bo swoja malowalem rok temu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrinarnE30 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Niedawno kupiłem e30 z 85 roku i boje się zajrzeć co się dzieje pod podwoziem... Narazie nie mam takiej opcji żeby to zobaczyć, ale niedługo wraca mój kumpel który ma garaż z podnośnikiem to coś zdziałamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 E30 maja mocne i grube podlogi, podluznice... Gorzej z progami i nadkolami... szczegolnie w waskiej lampie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrinarnE30 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kątówka czy papierek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie bardzo kumam... ?? chodzi ci czym zdzieralem lakier?? Jak tak to w przewazajacej wiekszosci maszyna oscylacyjna.... Tam gdzie byla rdza lub trzeba bylo ladowac szpachel to katowka z papierkiem listkowym do golej blachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Papierkiem to bym chyba to robil dwa lata..... A tam gdzie zadna z tych wyzej wymienionych maszyn nie doszla uzywalem "dremla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 maja mocne i grube podlogi zwłaszcza z przodu pod słupkami lolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAWKA Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 A nie lepiej kupić sobie M3 i sprawa rozwiązana i jeszcze ile kasy zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi