Podkladka Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Auto e36 sedan 1.8 i 97r. Więc tak Radio seryjne (patrz foto) ,srednio odbierało stacje radiowe ,wyciągnołem radio i posprawdzałem przewody okazało śię że tam jest wszystko oki. Postanowiłem zajrzeć do bagażnika i tam po zdjęciu osłon okazało się że przewody nie są pod nic podpięte :? przewód antenowy i dwa jeszcze jakieś przewody (patrz foto). Pewnie brakuje czegoś ??? Tylko Pytanie czego???? Czy jakiegoś wzmacniacza antenowego ??? i od czego są pozostałe dwa przewody??? Wiecie?? bo ja nie mam zielonego pojęcia :?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może być wzmacniacz, zmieniarka. Ktoś musi zajrzeć swojej E36 do tyłeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kolego ja w tym miejscu w swojej buni mam oryginalny wzmacniacz BMW. Ale mam inne wtyczki niż te co pokazujesz na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 wzmacniacz ma rzeczywiscie inne wtyczki, moze to zmieniarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Też podejrzewam że to od zmieniary najważniejsze że z anteną doszedłem do ładu i radyjo odbiera lepiej :lol: Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ta metalowa srebna zlaczka wylada na wjscie do komputera lub laptopa moze to byc do jakies diagnostyki ale nie wiem nic na ten temat jak do tej pory mialem 4-ry e36 i nie spotkalem takiej wtyczki w seryjnej instalce a ta biala to to moze faktycznie do orginalnego wzmaka bmw ale watpie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi