rasend23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam mam propozycje takiego tematu żebyście wstawiali linki do filmików z swoich BMW i pokazli jak brzmią wasze wydechy. Wiadomo że nasze Bmw mają chyba najpiękniejszy dźwięk ze wszystkich marek ale każde po różnych przeróbka ma te brzmienie inne. Najlepiej będzie to wyglądało w V6 lub V8 ale innych może też warto psłuchać. Zapraszam wszystkich chętnych do zabawy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 to mój wydech cały orginalny Bmw E36 325i M50B25 1992 bez Vanos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 bmw v6 powiadasz ??? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 bmw v6 powiadasz ??? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 vr6 chyba... bez szyderczych... dobry temat, czekam na ciekawe posty EDU wrzuc swoj chce posluchac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 EDU wrzuc swoj chce posluchac!! <- juz kiedys to chyba wrzucał, Edu dawaj jakis nowy filmik, z tunelu najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wiadomo że nasze Bmw mają chyba najpiękniejszy dźwięk ze wszystkich marek Żadne BMW nie będzie brzmiało jak rasowy amerykaniec , ale moim zdaniem trudno to porównywać np. M3 z Challenger'em to zupełnie inne auta Ale zdecydowanie moim zdaniem BMW nie jest przodownikiem w rasowym brzmieniu .... ale nie zawsze to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 wolnossące amerykańce:)W tamtym roku w Łebie na polu namiotowym sąsiadem był warszawiak z challengerem-głośne fest bulgotanie ale rasowe przyjemne:) Nie ma to jak V8 na gaźnikach-rozruch takiego silnika powala na kolana.Długo nic a potem łubudubu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To prawda amerykańce pod tym względem wymiatają zwłaszcza te z lat 70-80 ale naszych Bmw też się przyjemnie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W kategorii najładniejszej odcinki , raczej nic się nie równa silnikami M20 B20/B25 .... najlepsze łytyty w beemkach Co do wydechu to V8 w BMW chodzi fajnie ale daleko mu do amerykańskiego bulgotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Cieszę się że temat się podoba i czekamy wszyscy na ciekawe filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dobra,a wiec tak brzmiala moja E34 z Eisenmann-em w wersji Sport: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Tomek v8 powiem Ci ze całkiem ładnie brzmiała ta Twoja 530 naprawdę mi sie cos takiego podoba a środek wydechu jaki miałeś serja czy cos przerabiane było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Taki maly bonus, bo nie BMW, ale zgadzam sie z Mordulcem ze dzwiek starych amerykancow gniecie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) No to jaki jest wkoncu temat ? Myslalem,ze chodzi tu o nasze beemki. O dzwiekach innych furek mozemy sobie popisac np.tutaj : http://www.maxbimmer.pl/threads/11108-Orgia-dzwiekow!!!!?highlight=orgia+dzwiekow Ale wracajac do tematu,to u mnie rasend23 byl to zwykly Eisenmann "Sport" (Dawny "N"),2x70mm.Taki standardzik.Zaden tam Reuter (niestety ). Kupilem go nowego,a na filmiku mial przebiegu ok.1600km. Szkoda,bo chetnie chcialbym go uslyszec po przebiegu od.3-4 tys. Acha i to tego wyczyszczone katy.Nie wstawialem rurek,poniewaz chcialem jeszcze oszukac diagnostow bo zblizal sie przeglad.:banned: Pomimo wszystko bylem z niego zadowolony.Gdzies tak od 3500 obr/min dawal niezle po uszach. W elbtunelu w Hamburgu narobilem kiedys niezlego huku (jak znajde to kiedys podrzuce filmik). Jak przejechalem kolo mojego kolesia (320i + Eisenmann "ss" 2x76mm,to mina mu zrzedla :dance:). To jest to o co mi chodzilo,tak do 3500 obr. ladny sound,a od 3500 - bandzior. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Tomek v8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 co tu pisać posłuchajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiv Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 740i ... i ktoś coś ten teges o amerykańcach Ja wiem że "amerykańcy" mają to coś w swych silnikach ale jak by nie patrzeć ale niech ktoś powie jakieś złe słowo na tego remusa w tej Alpince ahhhh !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 amerykański bulgot jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a tam "amerykancki" no i amerykancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Grzechotnik tez moze dawac rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 O ile te TDSy wokalnie wypadaja ladnie, to wizualnie te koncowki jakos mi sie nie podobaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A dla mnie ten wydech m5 e39 to najpiękniejszy dźwięk v8 ever!! nie długo zamieszcze mój wydeszek;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ja występuje jako dziadzia i wolę ciszę wydechu a dobrą muzykę w sound system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ha ale bmw to niemiec a niemiec ma twardy charakterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 swietnie to mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi