Nem Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam. Mam problem ze skrzynia w najzwyklejszy sposob przestala grac. Wzmacniacz dziala w radiu jest wszystko wlaczone ale skrzynka niegra. Byla tez podpinana do innego auta w celu sprawdzenia i tez glucha cisza. Co moze byc przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Może w środku kabelek się rozłączył. Musiałbyś wykręcić głośnik i sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Sprawdzalem trzymaja sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 przyczyna może być to ze po prostu spaliłeś głośnik za bardzo go meczac ale rowniez moze byc tak jak mowi Jaro w srodku sie cos rozlaczyło chociaz to mało prawdopodobne stawiam na spalenie cewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ale spalony głośnik nie gra wcale czy sobie charczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Powiem tak. Glosnik dostal w dupe w noc ale wracalem do wroclawia i sobie wszystko gralo az nagle pach i niema masazu plecow Tylko niezarejestrowalem kiedy wysiadl. Czy podczas sluchania muzyki czy jak poprostu wlaczylem radio i juz niegral. Jaka moze byc ewentualnie cena zregenerowania glosnika ? Czy jest to oplacalne czy lepiej kupic poprostu nowy glosnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jeżeli głośnik jest firmowy to regeneracja jest tańsza i ma sens, 2-3 lata do tyłu znajomy oddawał do kogoś na giełdzie elektronicznej i płacił coś około 100zł, teraz to nie wiem musiałbyś zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kiedyś też tak miałem z wofem Sonego podczas grania było coś takiego jak spięcie i przestał grać , przekładałem go do kolegi auta i też nie grał , po jakimś czasie wszystko wróciło do normy i do dzisiaj gra normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ale spalony głośnik nie gra wcale czy sobie charczy? spalony głośnik nie gra wcale przepala się cewka i trzeba na nowo nawinąć ja nie jest to łatwe i na pewno już nie będzie to samo co oryginał bo tam to nawija zawsze tak samo maszynka jaki masz głośnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Generalnie sprzet ma okolo 3lat. W audio nie siedze zbyt mocno i niewiem jaka klase to reprezentuje. Teraz pytanie czy warto go regenerowac czy kupic jakis glosnik powiedzmy za 200zl ktory da taki sam efekt i bedzie na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jakims dziwnym sposobem glosnik zaczal grac oO. Niewiem o co chodzi poki co gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ton tak jak u mnie kiedyś , miał raz taki odpał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Czary mary :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi