maniac Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 nioo Zapraszam na spota napewno bedziesz miala świetne wrażenia!! :mrgreen: HEHE.. sam Cie zapraszam a sam nie byłem jeszcze na żadnym bo od nie dawna jestem .. a na spoty nie jeżdze bo brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatuszek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 powiadasz wrazenia napewno mam jak moj chlopak czasem driftuje w ciasnych uliczkach wtedy mam wrazenia a tu moge miec bardzo mile wspomnienia i poznac super ludzi.hehe moze tym razem CI sie uda wpasc poznamy sie,porozmawiamy.pozdrawiam <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam Cieszę sie bardzo,że będzie nas kobitek coraz więcej <bmw_1> :mrgreen: :mrgreen: Do zobaczenia na spocie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatuszek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja tez sie Ciesze Beatko mam nadzieje ze mnie przyjmiecie z radoscia tak samo jak ja was i bedziemy sie dobrze bawily lepiej od facetow:>:>:> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 nioo Zapraszam na spota napewno bedziesz miala świetne wrażenia!! :mrgreen: HEHE.. sam Cie zapraszam a sam nie byłem jeszcze na żadnym bo od nie dawna jestem .. a na spoty nie jeżdze bo brak czasu toja sie przylazce bo juz od rok umam przyjechac na spota i jakos mi nie wychodzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 powiadasz wrazenia napewno mam jak moj chlopak czasem driftuje w ciasnych uliczkach wtedy mam wrazenia a tu moge miec bardzo mile wspomnienia i poznac super ludzi.hehe moze tym razem CI sie uda wpasc poznamy sie,porozmawiamy.pozdrawiam <bmw_1> bmw_beer W takim razie życzę wiele bardzo miłych wspomnień :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatuszek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 dziekuje za zyczonka maniac moze ty tez przyjedziesz hehe pogadamy jesli nie bedzie zazdrosna twoja dziewczyna o mnie;p pozdrawiam was chlopcy <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyczek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 hej! to i ja sie dolacze do grona maxbimmerek. pozdrawiam serdecznie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kocham samochody, motoryzacja to moja największa pasja. Uwielbiam rajdy, wyścigi, zloty, spoty- to jest to, co mnie kręci najbardziej. Niestety w tej dziedzinie jest bardzo mało kobiet- przyjęlo się że to typowo męskie hobby- trzeba łamać stereotypy! Jeżdzę na rajdy, wyścigi, sprinty, zloty, spoty, nielegalki, ciekawi mnie mechanika samochodowa- czasu poświęconego takim sprawom nie uważam za straconego- niby nic, a radocha. BMW- mocna gwardia, bo Bandyci Mają Władzę <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 bo Bandyci Mają Władzę <bmw_4> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristina Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam!!!Nos do góry.Nie liczy sie ilośc, ale jakość:)Może nas i mało, ale za to jakie z nas babki:)Ja jezdzę swoim 740iL i jestem bardzo zadowolona, a w razie kłopotów jak mi się pojawia jakiś dziwny niemiecki komunikat(tfu, tfu, tfu odpukać), to składam rece i wołam Matko Boska Beemkowska !!!!:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 "Mało nas i ....."Muszę się poskarżyć heheh........... Jeżeli mieszka się pod jednym dachem z takim "maniakiem"(w dobrym znaczeniu tego słowa) to niestety trudno dopchać się do komputera i być choć troszkę aktywną Ale to niedługo się zmieni :mrgreen: niech tylko Piotr podłączy neta pod drugi komputerek Mam nadzieję,że zobaczymy się na spocie i nad wodą, jak przystało na pasażerki, wypijemy po małym piwku. Katarzyłko! Liczymy na Ciebie! Pola na Ciebie też! A może inne KOBITKI dołączą do nas :?: chyba drugi komputerek już hula! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo20 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Hejka Kwiatuszku śliczna z Ciebie Maxbimmerka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Hejka Kwiatuszku śliczna z Ciebie Maxbimmerka:) Może i ładna [fotka], ale na forum nie zagląda, bo "Ostania wizyta: 23 Październik 06, 12:43 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi