mundek84 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wczoraj około godz. 16:30 włamano mi się do samochodu służbowego i ukradziono plecak z dokumentami i kluczykami do samochodu oraz do mieszkania. Rzecz się stała na ul.Szpitalnej 2 pod blokiwm na podwórku od ul. zdrowej. jakby ktokolwiek znalazł plecak i kluczyki bardzo charakterystyczna smycz Nokia ovi proszę o kontakt. bez tych rzeczy nie będę mógł zarejestrować samochodu ani go uruchomić. Więcej info na prv. Może ktoś zna tych %$^$&&$#$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ale poczekaj, czyli karta pojazdu, dowod rejestracyjny, umowa kupna-sprzedazy - to wszystko zostalo skradzione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek84 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) mały brief meldunek z celnego(różowy dow) i oc wczoraj sie znalał portfel na 12 LO na orląt lwowskich i oddany na trzemeską na komisariat z dokumentami do samochodu plecak znazła się tez na orląt pod drzwiami do klatki nr 10 brakuje tylko prawka i dowodu osobistego Edytowane 12 Czerwca 2011 przez mundek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 O to pewnie kupisz sobie coś na raty albo cyfrę sobie weźmiesz, różnie bywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek84 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 O to pewnie kupisz sobie coś na raty albo cyfrę sobie weźmiesz, różnie bywa ... raczej nie kupi bo przez moją nieuwagę widnieję w instytucji takiej jak BIK a dokumenty zastrzegłem więc zostaną zatrzymane przy najbliższej okazji jak ktoś się nimi posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moja rada, kolego. Napisz również do BIK aby zablokowali Ci dokumenty w ich systemie. To, że widniejesz u nich w rejestrach nic nie zmienia... uwierz mi na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi