Mazi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Witam Na wstepie chciałbym napisać iż , silnik nie jest z auta po powodzi , po tsunami oraz innych klęskach żywiołowych , nie był myty od nowości , nie był "picowany" do sprzedania , tak jak go włożyli w fabryce w monachium tak siedzi i przedewszystkim tak również działa . Mam do sprzedania silnik M21B24 - Turbo diesel , z BMW 524 TD na automacie . silnik jest w doskonałym stanie nie myty , nie cieknie z niego nigdzie , olej zmieniany co 10 tys km od nowości ,odpala na dotyk , nie kopci , nie faluje , nie grzeje sie i szczerze mogę go polecić każdemu kto takiego silnika szuka i gwarantuje ze pierwsza osoba która przyjedzie z gotówka po silnik wróci jako jego właściciel , auto przyspiesza płynnie , silnik nie ma problemów z elektronika , pompa wtryskowa, turbina itd wszystko chodzi jak należy tak jak na taki silnik przystało , bardzo ekonomiczny przy predkości 120km/h na autostradzie spalanie 5,5 litra !! ( na 4 biegowym automacie !! i w nie lekkiej karoserii bmw serii 5 E34 ) na dodatek nie dymi jak przysłowiowy diesel - w ciągu całej trasy osobiście nie widziałem aby auto puściło jakiegoś dymka ! , silnik naprawdę w super kondycji , sprzedaje tylko z tego względu ze karoseria jest w nienajlepszym stanie wiec trzeba silniczkowi znależć nowy domek , auto było użytkowane przez statecznego Pana z rocznika 1958. wiec w kość nie dostało i stan techniczny oraz wszystkie znaki na ziemi i niebie to potwierdzają . silnik w aucie wiec można przyjechać ,posłuchać , przejechać się , po zaliczkowaniu silnika , potrzebuje 3 dni aby wyciągnąć silnik tak jak należy to zrobić aby silnik był gotowy do przekładki czyli bez ciecia kabli , rur , rurek itd , wszystko będzie na swoim miejscu i profesjonalnie załadowane na europaletę . Gorąco zachęcam na pewno się Państwo nie zawiedziecie bo takich silników trzeba niestety szukać ze świeczką a w takim stanie są już praktycznie nie do dostania . cena razem z osprzętem , turbina , alternatorem , puszka filtra powietrza dosłownie wszystkim co jest pod maska ( bez chłodnicy - mogę dołożyć za dopłatą) w cenę nie jest wliczona skrzynia biegów równie w niespotykanym idealnym stanie której praca nawet nie zdradza przełączenia biegu bo się tego dosłownie nie czuje . (skrzynię mogę dołożyć za dopłatą ) Mogę nagrać filmik jak auto chodzi dla konkretnie zainteresowanej osoby . Mogę silnik wysłać również kurierem na koszt kupującego według stawek kuriera kontakt tel. 725..069..423 cena 1200pln [/img] Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Mazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 cena razem z osprzętem , turbina , alternatorem , puszka filtra powietrza dosłownie wszystkim co jest pod maska ( bez chłodnicy - mogę dołożyć za dopłatą) w cenę nie jest wliczona skrzynia biegów równie w niespotykanym idealnym stanie której praca nawet nie zdradza przełączenia biegu bo się tego dosłownie nie czuje . (skrzynię mogę dołożyć za dopłatą ) ale jaka jest ta cena bo nie podales zeby nie bylo kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 oczywiscie w razie potrzeby posiadam inne czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi