Kamil23 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 dirty.73 ponoc od Ciebie mozna zassac NCS,a prawda to? potrzebuje to aby zobywac jakies doswiadczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 zassac NCS NCS jest w komplecie z inpą,chyba,że masz win7,to nie poleci,jedynie na vmware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mi się udało zainstalować na "siódemce" i ncs i inpa śmiga. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ncs i inpa śmiga. widać,to nie reguła,a którą INPĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 widać,to nie reguła,a którą INPĘ? 5.0.2 Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 5.0.2 no widzisz,a u mnie blać na win7,nie chce NCSa uruchomić,może to kwestia jeszcze,jaki to win7? ale to nie zmartwienie,mam jeszcze win2000 i viste,i tu lata aż miło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 a u mnie blać na win7,nie chce NCSa uruchomić A próbowałeś prawym przyciskiem myszy i wybrać opcję "Uruchom jako administrator"? Kiedyś miałem problem z Photoshop'em - nie chciał się uruchamiać, dopiero jak wybrałem "Uruchom jako administrator" to się odpalił i od tej pory uruchamia się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 taa,i tak tak trzeba robić,żeby wogóle instalka ruszyła,NCSa w sumie instaluje,ale nie może uruchomić,ale jak pisałem,nie wnikam w to,bo na innych lapkach mam NCSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja u siebie w sumie nie probowałem NCSa na windows 7 uruchamiać, odrazu zainstalowałem vmware. Będę musiał poprubować, bo wirualna maszyna jest troszkę uciązliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na dwóch kompach instalowałem na win 7 32bity wersja ultimate i ncs jak i inpa oraz dis działają. W razie problemów spróbujcie zaznaczyć zgodność uruchamiania z xp. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam po grzebaniu przy bagnecie i odmie wyskoczyło coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 pewnie przepływke odpinałeś,jak grzebałeś przy odmie?skasuj i śmigaj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 [ATTACH=CONFIG]24022[/ATTACH]kusi mnie ,żeby sie za to zabrać,ale chyba jeszcze za mało takich aut u nas,a roboty od groma(troche można przenieść z tamtych tłumaczeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dirty jak podniosą najniższą krajową na 2tyś to może będziemy mogli za parę lat zmienić model na jeden z tej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Zna ktos odpowiedz na pytanie: Czy jest mozliwosc ustawienia ncs'em tak by tylne swiatla pozycyjne zapalaly sie razem ze swiatlami przednimi do jazdy dziennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie ma takiej opcji chyba,że pociągniesz sztukowaną elektrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie ma takiej opcji chyba,że pociągniesz sztukowaną elektrykę nie mów hop,trzeba pogrzebać,nie takie cuda tam są:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A jest opcja wyłączenia świateł w kabinie jak gaszę auto aby się nie włączały ? a jak otwieram autko to niech się zapalają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 nie mów hop,trzeba pogrzebać,nie takie cuda tam są:lol: Liczę ze wielki mistrz coś wygrzebie albo będę musiał zrezygnować ze świateł do jazdy dziennej. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 wielki mistrz hehe,rozbawiacie mnie,mów mi Ulrich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jabol spoko,ale obejrzyj ten temat od pierwszej strony: Lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Ogladalem ale jak to znalazlem pomyslalem ze sie przyda. Zreszta calosc jest nie do ogarniecia :oops: dlatego napisalem zeby ADMIN usunal watek jak cos. Usuniete :lol: Edytowane 5 Lutego 2013 przez Jabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJE46 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Hej, orientujecie się czy po włączeniu samoczynnego ryglowania po ruszeniu i uruchomieniu opcji: ER_KEYOUT_AUTOVR Centralny po zatrzymaniu otworzy auto? Czy jest to zależne od posiadania np. alarmu w zamochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Raczej nie masz tej o opcji w E46. istniała ona dopiero w E60 i odblokowuje drzwi po wyciągnięciu kluczyka a nie po zatrzymaniu się. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJE46 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Ok jeszcze jeden niuans :bmwsexemofg3: Jeżeli uruchomię dzienne światełka to czy można opcją: TAGFAHRLICHT_ECE lub ew. inną komendą Ustawić dzienne oraz normalne światła aby świeciły po przekręceniu kluczyka na 2 pozycję, a po zgaszeniu silnika gasły? I drugie pytanie, czy można w E46 z 2001r po lifcie ustawić automatyczne przełączanie między xenonami a dziennymi - ma toto czujnik zmierzchu? Edytowane 15 Lutego 2013 przez JJE46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi