Gość dirty.73 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 troche przesadzacie,po prostu sie tym zainteresowałem,poczytałem,i dziele się tym co wiem,a tłumaczenia?przecież ja nawet angielskiego porządnie nie znam,słowniki techniczne,pomoc beavera,i jakoś poszło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dirty nikt nie przesadza po prostu chwali się Ciebie i Beaver za tworzenie czegoś czego nikt nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 d...powłaz... :-P robili, robili. Tylko siedzą cicho i nie mają po 10 PW w tygodniu - "błagam - podeślij"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkfoto Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 WITAJ POPROSZĘ NA MAILA wilkfoto@wilkfoto.pl pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 heheh wilkfoto to,żeś wyskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 że niby na PW nie odpowiadamy... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 WITAJ POPROSZĘ NA MAILA wilkfoto@wilkfoto.pl pozdrawiam. Pewnie chłopaki się ścigają który pierwszy Ci wyśle... Naucz się czytać, zacznij uczestniczyć w życiu forum a wtedy może się ktoś zlituje nad tobą i wyśle Ci ze dwa pliki... A mówią że głupich nie sieją... szkoda słów. A może wyślemu do kolegi 100 maili każdy po 15MB... będzie miał co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Buehehe sterowniki mieczy świetlnych no to do*****eś do pieca lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 sterowniki mieczy świetlnych zabrakło mi pojazdów kosmicznych:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dirty masz pomysły powinieneś pracować dla nasa albo chociaż w Bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 powinieneś pracować dla nasa ..i skończyłaby się era lotów kosmicznych:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dopiero byśmy latali jakimś airbusem cały klub byś wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mógł bym prosić o podesłanie spolszczenia do Inpy i NCS'a na priv jeśli można. Był bym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A gdzie kolega wyczytał ncs`a po Polsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 he,a widzisz Georgii,nie śledzisz dokładnie tematu:lol:Mazi-BKP,NCSa próbowałem,ale jest lipa,nie da się zrobić tak,żeby było super,i dałem sobie spokój, odezwij sie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 No wiem,że się nie udało więc skąd ten ncs masz wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 pewnie sie da,ale ja dałem sobie spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ile można mógłbyś dogadać się z autorem inpy i legalnie wydać swoją Polską tylko nie wiem z kim miałbyś gadać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek331 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Podpiełem swoje auto po Inpe i ni pokazało żadnych błędów. Ale za to przy sprawdzaniu innych parametrów w pozycji adaptionvalve TEV wyskoczył wykrzyknik. Moze ktoś podpowiedziałby mi co to znaczy , bo sam szukałem ale niestety bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam, jak koledzy w inpie aktywowac jakas opcje? np nie swieca mi sie lampki ktore sa pod spodem w drzwiach i nie wiem czy czasem nie jest ta opcja wylaczona. Jest taka mozliwosc? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Podpiełem swoje auto po Inpe i ni pokazało żadnych błędów ale czy sprawdziłeś wszystkie moduły?jeśli była to Inpa3,to pewnie tak,jeśli 5 to pewnie sam silnik,wykrzyknik oznacza przekroczenie wartości,ale nie zawsze,trzeba się tym martwić w inpie aktywowac jakas opcje? inpa nie jest od tego(możesz jedynie aktywować pewne rzeczy,w celu sprawdzenia,ale nie na stałe)od aktywacji jest NCS,ale napewno nie lampek w drzwiach,od lampek,jest elektryk:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ok kolego teraz rozumiem:lol: nigdy sie nie bawilem w taka "diagnostyke" wiec naprawde nie wiedzialem. Ale faktycznie wlaczylem jakis test :lol: to a to lampy mi sie zapalily na chwile, albo ringi itp. Co do lampek w drzwiach to w ogole nie mam na tych kablach pradu, nie wiem dlaczego, takie juz kupilem auto, ale musze to zrobic. dirty.73 nie orientujesz sie gdzie te kable sie schodza? od czego zaczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 od czego zaczac? od bezpieczników:lol: nr4,16,24,38,41-nie wiem dokładnie który,sprawdź najpierw te no i jak masz inpę,to sprawdź błędy w LCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 generalnie bezpieczniki sprawdzalem wszystkie i teoretycznie wszystkie sa ok, konkretnie pod numeracje dzis lukne. Inpe mam 5.0 Mowisz ze te bezpieczniki co podales sa odpowiedzialne za oswietlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Inpe mam 5.0 więc musisz wejść w moduł LCM,i tam odczytać błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi