Georgii Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dirty robi dobrą robotę ale jest kilka funkcji w polskiej inpie po których odpaleniu wyskakuje błąd.Ale i tak jest dobrze.I piszę się na wersje poprawioną jak takowa będzie bez wyskakiwania takich błędów Piwa dla Dirty i bravera za tłumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 unimilek,te błędy to pikuś,dajesz ok,i leci dalej,wiesz jak mnie już łeb nap....la jak widze coś w HEXie?:lol:,narazie nie będzie poprawek,bo musze się zmusić do paru skryptów z nowszych wersji,o które mnie ktoś prosił,ale może kiedyś wróce do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 No ja powiem, ze z pomoca Dirty i Beavera przez PW ogarnelem temat INPY. Wszystko juz mi dziala, i moge w koncu napisac, ze odwaliliscie Panowie kawal dobrej roboty z tym tlumaczeniem bmw_beer. Czy jest sens zebym aktualizowal NCS skoro z INPA5 od Ciebie mam juz jednego? Bo po powrocie z Niemiec zabieram sie na powaznie za indywidualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nie ma potrzeby aktualizować NCS'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Grzechu, namówiłeś mnie na tego WinKFP - jak znajdę albo podrzucisz te pliki to walnę na wiosnę aktualizacje softu na silniku i skrzyni - ciekaw jestem jak to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no u ciebie to już warto to zrobić,podobno też w m47 zmiana softu jest bardzo odczuwalna,tylko tak jak napisałeś ,w automacie oba softy zmieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 pliki już mam do WinKFP na płytce Ci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 uuuu, no to polecimy Piszesz się na spotkanie doszkalające? machniemy we 2 - zawsze łatwiej jak coś się sypnie no i praktyki przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 pewnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 wrzucam tu,bo będę to tłumaczył,na razie tylko troche:-P no a teraz męczyć się,co to jest:-P [ATTACH=CONFIG]18686[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18687[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 podeślij na maila albo wklej w lepszej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Czy ktoś z Lubina albo Polkowic operuje ncsem na tyle by ustawić dzienne i np domknięcie szyb po zamknięciu auta kluczykiem jeśli się da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Czy ktoś z Lubina albo Polkowic operuje ncsem na tyle by ustawić dzienne i np domknięcie szyb po zamknięciu auta kluczykiem jeśli się da ? możesz podlecieć do mnie (15km za polkowicami) to Ci ustawie szkoda że nie napisałeś wcześniej bo byłem na weekend u szwagra w legnicy. wrzucam tu,bo będę to tłumaczył,na razie tylko trocheno a teraz męczyć się,co to jest fajna ta nowa Inpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 to nie jest nowa,to jest EA90x,ale trzeba pewne manewry z plikami wykonać,żeby tam wejść,potłumacze,popróbuje i dam znać co to,ale wydaje mi się,że wszystko do nowszych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jakie najstarsze modele są w tej Inpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 w inpie jest wszystko co w starszych,ale zobacze,czy te pliki będą przydatne do starszych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 obadaj i daj znać, trzeba by jeszcze pomyśleć nad fejsem z szyną CAN do nowych BeeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Może Ncs po Polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 a zobacz obrazki z drugiego postu http://www.maxbimmer.pl/f96/inpa-ncs-tlumaczenia-znalezionych-skarbow-14407/index7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dirty czy masz jakiś plik na podmianę z oryginały aby było w PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 [video=youtube;fTxZuABbkCY]http://www.youtube.com/watch?v=fTxZuABbkCY tak jak myślałem,fajny bajer,ale od e60 w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dirt ma PL wersję nawet do pojazdów NASA z tego co się orientuję :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dirt ma PL wersję nawet do pojazdów NASA z tego co się orientuję Tak dokładniej to NASA do promów od Dirt'iego bierze oprogramowanie. On tylko z PL na ENG tłumaczy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jak Doktor Dirty wróci do badań nad błędami co wyskakują w inpa pl to poproszę poprawione pliczkiuklon_bmw Mega szacuneczek za prace nad programami,a Ncs jakby był cały po Polsku byłoby łatwiej coś zaprogramować :)Bo ja się nie podejmuje <bmw_2>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi